Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ένα εστιατόριο, το ΜΟΜΑ μαζί με την αδερφή του Βικτώρια και το συνέταιρό του Δημήτρη Γκόβα. Εκεί λοιπόν εργάζονται εδώ και ένα μήνα δυο σεφ οι οποίοι συμμετείχαν μαζί το 2019 στο reality μαγειρικής Master Chef: Η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Θάνος Σπανός.

Πολύ σύντομα, η Ιωάννα Μπουρλόκα θα αλλάξει εξ ολοκλήρου το μενού και θα υπογράψει το καινούριο ενώ ο Θάνος ήδη έχει δημιουργήσει το Vegan κατάλογο του εστιατορίου μαγειρεύοντας εξαιρετικό μουσακά και φυσικά φτιάχνει ατελείωτα ταψιά από το περίφημο “αποδομημένο γαλακτομπούρεκο”, το οποίο είδαμε στo Master Chef. Εκεί τότε, το συγκεκριμένο γλυκό, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και τη λευκή πετσέτα του Σωτήρη Κοντιζά και πλέον γίνεται γίνει sold out στο εστιατόριο, αφού καταναλώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμους:  σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου δίνει ακόμη και δέκα κομμάτια την ώρα.

Ο Θάνος μας είπε ότι η επιτυχία του γλυκού του κρύβεται σε πολλές λεπτομέρειες όπως στο ότι αντί για λεμόνι που ξυνίζει χρησιμοποιεί πορτοκάλι, πως το φύλλο του είναι τραγανό, η κρέμα του είναι χτυπημένη στο μπλέντερ και πως υπάρχει ένα μυστικό συστατικό το οποίο δε μπορεί να μας το αποκαλύψει και κάνει αυτό το γλυκό να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο κοινό γαλακτομπούρεκο. Το “αποδομημένο γαλακτομπούρεκο” αποτελεί το best seller του καταλόγου με Έλληνες και τουρίστες να ορκίζονται στη γεύση του. Μπορεί να μη μάθαμε πως ακριβώς μπορείς να το φτιάξεις αλλά τουλάχιστον σου είπαμε που μπορείς να το φας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below