Σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, εικόνες και συναισθήματα, ο Γιώργος Περρής ενθουσίασε στο κατάμεστο Ακροπόλ τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Τη μουσική βραδιά με τίτλο Traveller που θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου επιμελήθηκε η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έδωσε στο Γιώργο την ευκαιρία να  ξεδιπλώσει για άλλη μία φορά το ερμηνευτικό του ταλέντο και να σηκώσει ένα κύμα αγάπης από το κοινό που τον αγκάλιασε ενθουσιασμένο.

George PerrisΤο πράγραμμα ήταν ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς από την προσωπική του διαδρομή στη διασκογραφία, αλλά και τραγούδια με ξεχωριστή θέση, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και το παγκόσμιο ρεπερτόριο που το κοινό υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα και αποθέωση του καλλιτέχνη. Το εντυπωσιακό εικαστικό περιβάλλον που επιμελήθηκαν οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου – Robin Beer), ένα βίντεο και πολλά ολογράμματα που αλληλεπιδρούν με τον Γιώργο επί σκηνής έγιναν ιδανικό σκηνικό για την παράσταση του τραγουδιστή που διακρίνεται για τις γεμάτες  τρυφερότητα και ευαισθησία ερμηνείες του. Τον φρέσκο ήχο της παράστασης εξασφάλισαν οι ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου, στις οποίες κυριάρχησε το ηλεκτρονικό στοιχείο.

George Perris

Αφορμή για το Traveller είναι ένα νέο τραγούδι με τον ίδιο τίτλο σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που, φυσικά, ακούγεται στην παράσταση και συμπεριλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο που αποτελεί συνεργασία των τριών καλλιτεχνών και αναμένεται να κυκλοφορήσει.Η μουσική παράσταση Traveller θα ταξιδέψει στην Πάτρα και το Θέατρο Πάνθεον, στην Πάτρα, στις 22 Νοεμβρίου.

George Perris

Ραχοκοκαλιά της παράστασης, πέρα από τις διασκευές – εκπλήξεις, θα είναι τα πρόσφατα τραγούδια του Γιώργου που αγαπήθηκαν από το κοινό, «Ποιος φοβάται την αγάπη», «Ηλιοφάνεια», «Je suis malade» αλλά και «How many does it take», «She walks on» από το καινούργιο αγγλόφωνο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Μάιο διεθνώς.

George Perris

George Perris

  • *Δύο ευρώ από κάθε εισιτήριο θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, συνεισφέροντας στο σημαντικό έργο του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.