Στον τρίτο κύκλο του The Crown τον ρόλο της μεσήλικης πλέον Βασίλισσας Ελισάβετ υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Η ευνοούμενη” Olivia Colman.

Season 3 GIF by Netflix España

O Πρίγκιπας Κάρολος τον οποίο υποδύεται ο Josh O’Connor είναι πλέον ένας ανήσυχος νέος με έντονη ερωτική ζωή ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με αρκετές σκληρές αλήθειες που αφορούν στην οικογένειά του καθώς και τις υποχρεώσεις του ως μελλοντικός Βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Season 3 GIF by Netflix España

Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της Βασίλισσας υποδύεται η Helena Bonham Carter η οποία σε μια συγκλονιστική σκηνή του trailer συνομιλεί με τον Κάρολο και του δίνει δύο συμβουλές: “Η πρώτη, ποτέ μην γυρίσεις την πλάτη σου στην αληθινή αγάπη. Και η δεύτερη, να είσαι προσεκτικός με την οικογένειά σου”. Οταν εκείνος σχολιάζει “μα είναι η οικογένειά μου, άρα θέλουν το καλό μου” εκείνη του απαντά αφοπλιστικά  “Όχι δεν το θέλουν”.

Season 3 GIF by Netflix España

Σε αυτή τη σεζόν δεν θα γνωρίσουμε ακόμη τη Lady Diana, όμως θα δούμε την τότε ερωμένη και πλέον σύζυγο του Καρόλου Camilla Δούκισσα της Κορνουάλης να τον περιμένει απολαμβάνοντας το τσιγάρο της στη μπανιέρα σε ένα πλάνο γεμάτο νόημα. 17 Noεμβρίου ο τρίτος κύκλος του The Crown θα είναι διαθέσιμος στο Netflix.

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below