Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Crown στο Netflix πλησιάζει και οι πρωταγωνιστές του δίνουν ολοένα και περισσότερες συνεντεύξεις στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς. Κάπως έτσι, μάθαμε κάτι που δε γνωρίζαμε και δε θα γνωρίζαμε γενικά αν δεν αποφάσιζε να το αποκαλύψει η Emma Corrin που υποδύεται την Πριγκίπισσα Diana.

H 24χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Radio Times ανέφερε πως ζήτησε από τους σεναριογράφους να προσθέσουν σκηνές που να αφορούν στα βουλιμικά επεισόδια της Πριγκίπισσας Diana ώστε να μπορέσει να αποδοθεί στη μικρή οθόνη πιο ρεαλιστικά και με περισσότερη ειλικρίνεια η διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε επί χρόνια.

@emmalouisecorrin

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις σκηνές που δούλευε με τον υπεύθυνο κινησιολογίας, επεσήμανε: «Δουλεύαμε πάνω στη γλώσσα του σώματός της και φτιάξαμε μαζί ένα έγγραφο που στείλαμε στην ομάδα των σεναριογράφων και έλεγε: “Μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές σκηνές από αυτό στο σενάριο, γιατί πραγματικά θα μας άρεσε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σκηνές;”Αισθάνθηκα πως αν προσπαθούσαμε να απεικονίσουμε τη βουλιμία με ειλικρινή τρόπο, έπρεπε να τη δείξουμε όντως – διαφορετικά είναι ζημιογόνο σε οποιονδήποτε πέρασε κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Η Diana ήταν πολύ ξεκάθαρη για την εμπειρία της με τη βουλιμία και το θαυμάζω αυτό». Παράλληλα, πρόσθεσε πως για εκείνη υπάρχει συσχετισμός με την πίεση που νιώθουν οι γυναίκες του σήμερα να είναι αδύνατες και λαμπερές με τα σόσιαλ μίντια να έχουν κάνει ακόμα πιο σημαντικό για τους ανθρώπους να θεωρούν πως πρέπει να «έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα».

Για την ιστορία, η Πριγκίπισσα Diana αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μάχη της με τη βουλιμία στην περιβόητη συνέντευξη που παραχώρησε στον Martin Bashir το 1995.

Διάβασε επίσης, όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα για το ρόλο της Margaret Thatcher.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below