Τον περασμένο Ιούνιο ένα food trend είχε κατακλύσει το Tik Tok και αυτό δεν ήταν άλλο από το “Healty Coke” ή αλλιώς την «υγιεινή κόλα», ένα σκεύασμα η δημιουργός του οποίου ισχυρίζονταν ότι μοιάζει με το δημοφιλές αναψυκτικό, που θυμίζει το όνομά του.

Η TikToker Amanda Jones «τρέλανε» το ίντερνετ με τη συνταγή της και έφτασε γρήγορα στα 7 εκατομμύρια views στο TikTok. Όλο και περισσότεροι χρήστες θέλησαν να δοκιμάσουν το trend, που κέρδιζε διαρκώς σε δημοφιλία και διατεινόταν πως θα γίνει το αγαπημένο υποκατάστατο του γνωστού αναψυκτικού.

Η συνταγή 

Η συνταγή της ήταν απλή: Σε ένα ψηλό ποτήρι με πολύ πάγο προσθέτετε ξύδι βαλσάμικο, σόδα (ή όποιο άλλο ανθρακούχο ποτό θέλετε) και ανακατεύετε. Το trend έγινε δημοφιλές καθώς -υποτίθεται- πως θυμίζει τη γεύση του γνωστού ανθρακούχου αναψυκτικού, χωρίς όμως να περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά.

@mandyvjones @LaCroix Sparkling Water ♬ original sound – Amanda Jones

Πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει η γεύση του βαλσάμικου με τη σόδα, όμως;

Τα σχόλια

Όπως, ίσως, έχετε ήδη καταλάβει ο κόσμος που το δοκίμασε ήταν πολύς. Στα σχόλιά τους οι περισσότεροι σημείωσαν πως το ρόφημα ήταν δροσερό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησίαζε τη γεύση της κλασικης Coca Cola. «Θυμίζει περισσότερο ξύδι και όχι αναψυκτικό», έγραψαν αρκετοί χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας. Και ποιος μπορεί να τους αδικήσει; Αν και δεν δοκιμάσαμε τη συγκεκριμένη πρόταση, είναι σίγουρο πως όση σόδα κι αν προσθέσουμε, όσο κι αν το ανακατέψουμε με πάγο το βαλσάμικο παραμένει βαλσάμικο και το προτιμάμε περισσότερο στις σαλάτες παρά στα αναψυκτικά μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below