Είναι από τις πιο γνωστές χριστουγεννιάτικες σκηνές του κινηματογράφου: μια ομάδα κοριτσιών που τραγουδούν και χορεύουν το τραγούδι Jingle Bell Rock. Η σκηνή της ταινίας “Mean Girls” ήταν αρχικά προκλητική και πολύ πιο “άτακτη” από ό,τι την είδαν τελικά οι θεατές, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Mark Waters. Σε μια νέα συνέντευξη με το Entertainment Weekly, ο Waters αποκάλυψε ότι ο iconic χορός των Plastics κατέληξε να είναι πολύ διαφορετικός από τον αρχικά προγραμματισμένο, χάρη στην ίδια τη Lindsay Lohan.

Ο Waters είπε ότι οι Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried και Lacey Chabert είχαν λάβει οδηγίες να κάνουν μια “σεξουαλικά προκλητική χορευτική κίνηση” στο αρχικό σενάριο. “Επρόκειτο να γυρίσουν και να κολλήσουν τα οπίσθια τους στον αέρα”, δήλωσε ο Waters στην EW. “Όταν μου το έδειξαν, τους είπα ότι είναι υπερβολικό και να κάνουν κάτι άλλο.”

Η κίνηση ήταν υπερβολική, ειδικά για την Lohan, η οποία δεν είχε κλείσει τα 18 της χρόνια τη στιγμή της μαγνητοσκόπησης και έτσι το περίφημο “χαστούκι στο μηρό” γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των προβών. “Η συγκεκριμένη κίνηση προστέθηκε τελικά στο χορό και κατέληξε να είναι η πιο αστεία στιγμή της σκηνής”, θυμάται.

Εκτός από την ηλικία της Lohan, το πολυάσχολο πρόγραμμά της ήταν ένας επιπλέον λόγος που άλλαξε η χορογραφία. “Θα ήταν ένας πολύ πιο περίπλοκος χορός”, είπε ο Waters. “Επειδή δεν μπορούσαμε να έχουμε πολύ επιπλέον χρόνο μαζί της, η χορογραφία κατέληξε να είναι λίγο πιο βρώμικη από ό, τι σκοπεύαμε, αλλά έγινε viral.”

Αν όμως οι συγγραφείς και οι παραγωγοί είχαν τον τρόπο τους, όχι μόνο η χορογραφία θα ήταν διαφορετική, αλλά και το τραγούδι. Το Jingle Bell Rock δεν ήταν η πρώτη τους επιλογή για τις Plastics – ούτε ακόμα η δεύτερη ή η τρίτη. “Θα εκπλαγείτε άμα μάθετε πόσο δύσκολο ήταν να πάρουμε άδεια για χριστουγεννιάτικα τραγούδια”, είπε. “Δεν ξέρω καν πόσα πράγματα δοκιμάσαμε πριν αποκτήσουμε τα δικαιώματα για το Jingle Bell Rock. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που κάποιος είπε ναι. Ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο θαύμα του Χόλιγουντ.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below