Εναγωνίως περιμένουν οι θαυμαστές της σειράς Emily in Paris, τη δεύτερη σεζόν για να ακολουθήσουν την πρωταγωνίστρια, η οποία θυμίζει αρκετές φορές την Carrie Bradshaw, στις νέες περιπέτειές της.

Μετά τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός Lily Collins, η οποία ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια της σειράς, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος επεισοδίων, αλλά και τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με την οικογένειά της στο Παρίσι, μία ακόμη ανάρτησή της ήρθε για να μας βάλει πιο βαθιά στον κόσμο της Emily Cooper.

«Επιτέλους, μια πρώτη ματιά στο Emily in Paris, season 2», έγραψε στο caption των φωτογραφιών που μοιράστηκε στο Instagram. «Ανυπομονώ να δείτε όλα όσα έρχονται», συνέχισε και έστειλε φιλιά στους ακολούθους της.

Όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν

Αρχικά, το cast παραμένει ως έχει, σύμφωνα και με το teaser που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της σειράς, στο Instagram. Αναφορικά με τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στο Vanity Fair, στα επόμενα επεισόδια η ιστορία μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στους δεύτερους ρόλους και στις προσωπικές τους ιστορίες, καθώς και στο ερωτικό τρίγωνο της Emily, του Gabriel και της Camille.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πως θα κυλήσουν οι σχέσεις τους, όταν ανακαλύψει η Camille την ερωτική επαφή του συντρόφου της με την Emily, ωστόσο ο Lucas Bravo (Gabriel) δήλωσε πως ο χαρακτήρας του είναι ενθουσιασμένος για τη πιθανή σχέση του με την Emily.

«Η ζωή του Gabriel ήταν λυπημένη πριν έρθει εκείνη. Ήξερε τι ήθελε, αλλά δεν ήξερε πώς να το πάρει. Δεν ήξερε πώς να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η Emily δεν είναι μόνο η Emily. Είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής του όταν τη συναντά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος για ό, τι υπάρχει».

 

πηγή φωτογραφιών: Instagram – @lilyjcollins

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below