Το Kensho Psarou, των Kensho Boutique Hotels & Villas, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του από τις 2 Ιουλίου 2020, έχοντας εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά την επίσκεψη και τη διαμονή στους χώρους του.

Το Kensho Psarou βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες και πιο πολυσυζητημένες παραλίες του κόσμου, εκεί όπου η αρχιτεκτονική του Αιγαίου συναντά την τοπική πέτρα της Μυκόνου και το παλαιωμένο ξύλο. Τα 31 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες περιγράφουν την δική τους συναρπαστική ιστορία μέσα από την μοναδική αίσθηση που αφήνει η εμπειρία Kensho, ενταγμένα αρμονικά και προσφέροντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο δωμάτιό του, χωρίς να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.

Στο Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar θα μπορέσεις να αποκτήσεις και φέτος μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα με την υπογραφή του Μυκονιάτη σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστέλη. 

Επειδή η Ελλάδα είναι φέτος το συνώνυμο ενός ασφαλούς καλοκαιριού, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις την κράτησή σου εδώ, Kensho Psarou.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below