Οι ταινίες με θέμα τη μόδα είναι μεγάλες παραγωγές με υψηλό προυπολογισμό και αστήρευτη αγάπη από το κινηματογραφικό κοινό. Η ταινία “Fashion Victim: The Killing of Gianni Versace” έδινε το δραματικό και συγχόνως glam ύφος που θέλαμε για ένα θρύλο της μόδας, τον Gianni Versace. Από αυτή την ιδέα εμπνεύστηκε αρχικά ο σκηνοθέτης Ridley Scott βγάζοντας από το αρχείο της μόδας τα “άπλυτα” της δολοφονίας του εγγονού του Guccio Gucci, τον Maurizio Gucci για να “χτίσει” τη δική του ταινία.

Ο Maurizio, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ιταλική αίθουσα μόδας, δολοφονήθηκε το 1995, 10 χρόνια μετά την χωρισμό με την συζυγό του, Patricia Reggiani για νεαρή γυναίκα. Η Patricia Reggiani οργάνωσε την δολοφονία του συζύγου της προσλαμβάνοντας επαγγελματία δολοφόνο. Πιάστηκε, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη και αποφυλακίστηκε το 2016.

Περιμένοντας να ανακοινωθεί το cast της ταινίας, ο Ridley Scott δίνει ένα μικρό, άλλα πολύ ευχάριστο hint. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώσε ότι η πρωταγωνίστρια, που θα ερμηνεύσει το ρόλο της “μαύρης χήρας” είναι η Lady Gaga. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε αφήσει κοινό και κριτικούς με το στόμα ανοιχτό μετά από την οσκαρική ερμηνεία της στη ταινία “A Star is born”.

Πολλές πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ,μόνο το όνομα του Roberto Bentivegna που θα υπογράψει το σενάριο και το γεγονός ότι η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο μυστηρίου της Sara Gay Forden “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed”.