Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Judy Craymer, παραγωγός της ταινίας Mamma Mia, είπε στο Daily Mail ότι το franchise της ταινίας, που επενδύθηκε μουσικά με τα τραγούδια των ABBA, θα βγει και τρίτη ταινία.

Η Craymer είπε ότι είχε προγραμματίσει να αφιερώσει χρόνο αυτήν την άνοιξη για να σκεφτεί το Mamma Mia 3, αλλά, τα δεδομένα άλλαξαν μετά την πανδημία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Ήθελα να το κάνω αυτό, στο μυαλό μου, κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Αλλά τότε χτύπησε ο COVID-19», είπε. “Νομίζω ότι μια μέρα θα υπάρξει μια άλλη ταινία, γιατί υπάρχει μια τριλογία, βλέπετε.” Πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω» και είπε ότι θα ήθελε να προσθέσει τα τέσσερα νέα τραγούδια που έγραψαν οι Benny Andersson και Bjorn Ulvaeus των ABBA για την virtual συναυλία, που έχουν προγραμματίσει με τους συναδέλφους τους, Agnetha Faltskog και Anni – Frid Lyngstad.

Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί εδώ: Η Donna κατέληξε νεκρή στη Mamma Mia: Here We Go Again (2018), όπου η Meryl Streep στο τέλος τραγουδούσε ένα πολύ λυπημένο και αργό τραγούδι. Οι σκέψεις δεν έχουν ακόμα ριχθεί στο τραπέζει επί τοις παρούσης.

Εμείς το μόνο που θα θέλαμε να συμπεριληφθεί στην τρίτη ταινία είναι η iconic Cher. Σε τελική ανάλυση, η γυναίκα κυκλοφόρησε ένα ολόκληρο άλμπουμ εξωφύλλων των ABBA μετά την ταινία, το αξίζει!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below