Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Με τίτλο “Harry και Meghan” στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται φωτογραφίες του ζευγαριού, μεταξύ άλλων από τη δεξίωση του γάμου τους, από ταξίδι τους στην Αφρική, αλλά και από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, προτού αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους.

Στο ενός λεπτού διάρκειας τρέιλερ βλέπουμε αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά και τους δυο τους να μιλούν στην κάμερα ξεχωριστά. Σε ένα πλάνο που βλέπουμε τη Meghan Markle να κλαίει ακούγεται ο πρίγκιπας Harry να λέει: «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Έπρεπε να κάνω τα πάντα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο πίσω από τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;», διερωτάται σε άλλο σημείο η Δούκισσα του Σάσεξ.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Liz Garbus. Για τη συνεργασία τους η Meghan Markle είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στο Variety: «Είναι ωραίο να μπορείς να εμπιστευτείς σε κάποιον την ιστορία σου- σε μια έμπειρη σκηνοθέτιδα της οποίας τη δουλειά θαυμάζω- ακόμη κι αν σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα την λέγαμε εμείς. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τη λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει από τον φακό του».

Πριν από την κυκλοφορία του stiw 8 Δεκεμβρίου, το ντοκιμαντέρ έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη βασιλική οικογένεια, η οποία φαίνεται να ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που πρόκειται να γίνουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below