Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι η πιο πολυσυζητημένη σειρά της σεζόν με τα spoiler για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια να μην έχουν σταματημό. Κατάφερε να αγγίξει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ενώ οι ήρωες που έφτιαξε με το σενάριό της η Μελίνα Τσαμπάνη έγιναν το αγαπημένο θέμα στις παρέες. Η δημιουργός της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 δεν περιορίζεται όμως μόνο στη συγγραφή σεναρίων αφού έχει γράψει ήδη και το πρώτο της βιβλίο.

Το βιβλίο “Ο πρώτος αμέθυστος”, που επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός, είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα εποχής με πλούσια πλοκή και δράση που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα. Η παρουσίασή του έγινε στο Polis Art Cafe με παρόντες πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Φρόσω ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει ακανόνιστα. Κάτι μέσα της, της έλεγε να μη δεχτεί εκείνο το δώρο… Όμως την ίδια εκείνη στιγμή ο Μιλτιάδης πέρασε βιαστικά στο χέρι της το πολύτιμο κόσμημα. Εκείνη το κοίταξε για μια στιγμή σαν μαγεμένη και ύστερα ψιθύρισε: «Όχι… Καλύτερα να το φυλάξεις… να το δώσεις στη γυναίκα που θα αγαπήσεις». Πριν αποσώσει τα λόγια της, τα χέρια του Μιλτιάδη την τράβηξαν με δύναμη στην αγκαλιά του και το απελπισμένο φιλί του της έκοψε την ανάσα…

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ή αλλιώς ο Δούκας Σεβαστός και η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο στην παρουσίαση.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.