Χωρισμός check. Ολική ανανέωση σε σημείο να είναι «άλλος άνθρωπος» check. Τι μένει για την Adele; Ένα καινούργιο άλμπουμ, σωστά υποθέτεις. Συνήθως μεσολαβούν 3-4 χρόνια από κάθε δίσκο της και αυτή τη φορά έχει υπερβεί τα πέντε . Οπότε, είναι πολύ λογικό οι φανς της να ανυπομονούν και η ίδια να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο βήμα.

Οι προθέσεις της έγιναν γνωστές μέσω ενός βίντεο που κυκλοφορεί στα social media από ένα γάμο φίλων της που διοργάνωσε η ίδια. Συγκεκριμένα, στη δεξίωση του γάμου των φίλων της Laura Dockrill και Hugo White (πρώην μέλος των Maccabees), η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει «Περιμένετε το άλμπουμ μου το Σεπτέμβριο».


Λίγο πιο μετά διασκέδασε τους καλεσμένους με μεγάλες επιτυχίες της, καθώς και με διασκευές σε πασίγνωστες επιτυχίες όπως τα “Spice Up Your Life” (Spice Girls), “Young Hearts Run Free” (Candi Staton) και :Single Ladies” (Beyonce).


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι φήμες οργίαζαν πως η 32χρονη τραγουδίστρια κάτι έχει στα σκαριά, αλλά οι πρώτες πληροφορίες έγιναν γνωστές τον Ιανουάριο, όταν ο μάνατζέρ της Jonathan Dickins αποκάλυψε στο Music Week ότι η νέα της δουλειά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και «όσο συντομότερα βγει, τόσο το  καλύτερο». Αν κρίνουμε πάντως, από παλαιότερες συνεντεύξεις της στις οποίες έχει δηλώσει ότι μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεν τις έχει γράψει ούσα στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και σε συνδυασμό με το ότι τα διαζύγια δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, ο επερχόμενος δίσκος λογικά θα περιλαμβάνει μερικά σπαρακτικά αριστουργήματα.

Σεπτέμβριε αργείς;