Το Netflix ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα υπάρξει τρίτη σεζόν για το You, απλώς λόγω κορωνοϊού ενδέχεται ο προγραμματισμός του να πάει λίγο πίσω.

Παρότι το τέλος της 2ης σεζόν υπαινισσόταν πως τίποτα δεν τελειώνει εκεί, η υπηρεσία streaming θέλησε να δηλώσει και επισήμως την πρόθεσή της να δώσει συνέχεια στη σειρά. Ουσιαστικά δηλαδή, δε μεσολάβησαν ούτε τρεις εβδομάδες από όταν ο Joe Goldberg επέστρεψε στη συνδρομητική υπηρεσία ως κάτοικος Λος Άντζελες αυτήν τη φορά.

Ακολουθώντας το μέχρι τώρα μοτίβο, η 3η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Ο Penn Badgley και η Victoria Pedretti θα παραμείνουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Joe και Love, ενώ όσοι ηθοποιοί πρόκειται να προστεθούν στο καστ θα ανακοινώνονται σταδιακά. Τώρα όσον αφορά στη μυστηριώδη γειτόνισσα που δείχνει να κεντρίζει το “άρρωστο” ενδιαφέρον του Joe, μόνο εκείνος γνωρίζει περισσότερα και ακόμη δεν έχει αναφέρει τίποτα απολύτως σε δηλώσεις του.

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρεώνουν την επιτυχία της σειράς στα social media και το φανατικό κοινό που διαθέτει η σειρά σε αυτά, γεγονός που συνέβη κατά προσέγγιση και με τον Lucifer που «ανανεώθηκε» κυριολεκτικά κατόπιν λαϊκής απαίτησης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below