Ένα από τα πιο ζωντανά event μόδας στην πόλη, το Fashion Room Service – Spring Edition βρίσκεται προ των πυλών!
Oι ανήσυχοι fashionistas δίνουν ραντεβού, όπως κάθε χρόνο την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στο Hilton, ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας, για να αναδείξουν τις τάσεις, τους δημιουργούς και τα labels που θα συζητηθούν τους επόμενους μήνες.
Όλα αλλάζουν μέσα σε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα με μια βόλτα στον 30 όροφο του Hilton, εκεί όπου τα δωμάτια φιλοξενούν Έλληνες δημιουργούς,  τάσεις και αγαπημένα fashion lebels της εγχώριας μόδας. Tο Fashion Room Service, που διοργανώνει το περιοδικό ΟΖΟΝ, βραβεύτηκε πρόσφατα στα Event Awards 2018 ως “Fashion Event of the Year”.
Είναι η τέταρτη φορά που η διοργάνωση φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Hilton, ενώ αυτή τη φορά συμμετέχουν περισσότεροι από 30 δημιουργοί οι οποίοι διαμορφώνουν τα δωμάτια με το δικό τους τρόπο.

Μερικά από τα brands που συμμετέχουν: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, MELINDA HAZEL, THE GRECIAN, OZON BOUTIQUE.


Η πρόταση του ΟΖΟΝ είναι η επικοινωνία. Εδώ και μία 8ετία φέρνει κοντά φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands με τους buyers και το κοινό σε ένα πραγματικά αξέχαστοι απόγευμα που θα κορυφωθεί και φέτος με ένα μεγάλο πάρτι στο Galaxy Bar του Hilton μετά τις 8 το βράδυ με άρωμα Beefeater Pink (η βραβευμένη συνταγή του Beefeater με την προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας.
Τα δωμάτια του Hilton θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να
υποδεχτούν τους φίλους του Fashion Room Service – Spring Edition.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.