Αν ανήκεις στους φανατικούς θαυμαστές των Friends, μπορείς να αναγνωρίσεις αμέσως το διαμέρισμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορείς να το περιγράψεις χωρίς καν να βλέπεις την εικόνα. Θα ήταν δύσκολο να μην απομνημονεύσεις άλλωστε το σπίτι που ζούσαν για 10 ολόκληρες σεζόν η Monica και η Rachel και φυσικά συγκεντρωνόταν όλη τη παρέα των 6. Σίγουρα έχεις σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν να είσαι κι εσύ μέλος αυτής της παρέας και κατά κάποιον τρόπο μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα και μάλιστα ενόψει του πολυαναμενόμενου reunion των Friends. Απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθείς στη Νέα Υόρκη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Οι Booking.com και The Friends Experience στη Νέα Υόρκη προσφέρουν μια ξεχωριστή διαμονή στο διαμέρισμα της αγαπημένης σειράς. Οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στον καναπέ του Ross, να δουν από το ματάκι της πόρτας της Rachel και της Monica, να χαλαρώσουν στις πολυθρόνες του Chandler και του Joey και να εξερευνήσουν ένα σωρό ακόμα αυθεντικά αντικείμενα από τη σειρά.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία ενός τουρ με δείπνο και ποτό, ένα βραδινό παιχνίδι με το Cab Escape Room της Phoebe, ένα κυνήγι θησαυρού με θεματολογία από τη σειρά και ένα ξύπνημα καφέ και πρωινό στο  Central Perk -όπως θα έκαναν και οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ως έξτρα παροχή, θα υπάρχει ένας επαγγελματίας φωτογράφος που θα σε φωτογραφίσει με φόντο τα αγαπημένα σου spots.

H εμπειρία της διαμονής για ένα βράδυ κοστίζει 19,94 δολάρια και αυτό για περιορισμένο χρόνο τιμώντας τη χρονιά που έκανε πρεμιέρα η σειρά (το 1994). Οι κρατήσεις ξεκινούν από τις 21 Μαΐου.