Ο συγγραφέας και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, συναντά τον Art Director Λάκη Γαβαλά, τον showman και ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο, την συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη, τον Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και τον συγγραφέα και ομιλητή Στέφανο Ξενάκη σε μια σειρά από διαφορετικές συνεντεύξεις.

Ο Ολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.
Ο συγγραφέας με την Αλκυόνη Παπαδάκη.

Οι συνομιλητές του δεν απαντούν απλά σε ερωτήσεις, αλλά καταθέτουν την Αλήθεια τους και εμπνέουν όσους ακόμα αναζητούν τη δική τους.
Στη ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση συμμετέχει ο συγγραφέας Ανδρέας Κονάνος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο «H ΑΛΗ8ΕΙΑ» διαβάζει ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Λάκης Γαβαλάς

Μέσα από τις εμπειρίες που καταθέτουν οι καλεσμένοι του, ο Σμυρνάλης αναζητά απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την αυθεντικότητα; Είναι προϋπόθεση για να φτάσει κάποιος ψηλά αλλά και για να είναι ευτυχισμένος; Πώς ξεφορτώνεται κανείς το φόβο; Πώς προκύπτει η «μεγάλη επιδραστικότητα»; Πώς καταφέρνει ένας άνθρωπος να αγγίξει χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ψυχές; Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που σε θέλει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του;

Τάκης Ζαχαράτος

Γιατί πραγματικά ελεύθερος είσαι όταν έχεις βρει, έχεις αποδεχτεί και εκφράζεις την Αλήθεια σου. Τότε είναι που απελευθερώνεσαι από τη φυλακή της γνώμης των άλλων. Τότε είναι που η ζωή αποκτά νόημα.
Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;

Πληροφορίες: Ημερομηνία: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022
Ώρα έναρξης – λήξης: 19:00 – 22:00
Τύπος εκδήλωσης: Διαδικτυακή με ελεύθερη είσοδο.

Για πληροφορίες που αφορούν την ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση του event (και υπενθύμιση) πατήστε το λινκ: slandofman.net/ialitheiatous και συμπληρώστε τη φόρμα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below