Μια κλασική, νοτιοϊταλιάνα μακαρονάδα, που χρωστά το “θυμό” της στο κόκκινο της ντομάτας και το καυτερό του πεπεροντσίνο, της μικρής, κόκκινης αψιάς πιπεριάς.
Υλικά

1 πακέτο πέννες ή άλλο ζυμαρικό της επιλογής σας
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
8 φέτες καπνιστό μπέικον ή χοιρομέρι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Για να διαβάσετε τα υπόλοιπα υλικά αλλά και την εκτέλεση της συνταγής πατήστε εδώ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below