Η Βιολέτα είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ξεχωρίσει στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και έχουμε δει να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.  Η ηθοποιός που την υποδύεται είναι η Θεοφανία Παπαθωμά. “Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τις “Άγριες Μέλισσες“, γιατί φαντάστηκα τη Βιολέτα έτσι, με σκούρα μαλλιά” είχε πει σε συνέντευξή της για το ρόλο της.

“Η Βιολέτα είναι μια αληθινή γυναίκα, μια πραγματική γυναίκα. Αν το κάρμα της, της είχε βάλει δίπλα έναν καλό άνδρα θα ήταν η καλύτερη του χωριού. Η ζωή την άφησε μόνη στο χωριό. Τι να κάνει; Να πεθάνει; Θα συνεχίσει να ζει” συμπλήρωσε. “Γυναίκες σαν την Βιολέτα υπήρχαν τα παλιά χρόνια, τώρα όχι. Τώρα υπάρχουν γυναίκες τύπου μάγκισσες που βρίζουν, καπνίζουν αλλά στην ουσία δεν είναι.”

Δεν είναι όμως μόνο η εντυπωσιακή εμφάνιση και ο χαρακτήρας της ηρωίδας το σημείο αναφοράς της αλλά και τα κεφτεδάκια της που έχουν γίνει ανάρπαστα στο Διαφάνι. Όσοι βρίσκονται στο καφενείο της Βιολέτας ζητούν να φάνε από τα πεντανόστιμα κεφταδάκια της για τα οποία η Θεοφανία μας έδωσε τη συνταγή μέσα από το instagram. Η ίδια διευκρίνισε ότι η συνταγή ανήκει στη θεία της τη Βαγγελίτσα και προφανώς αυτά τα κεφτεδάκια έχει στο μυαλό της όταν γίνεται αναφορά σε αυτά στις Άγριες Μέλισσες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below