Το νέο Marie Claire Δεκεμβρίου γιορτάζει τη διαφορετικότητα στη μόδα και την ομορφιά, με ένα διπλό εξώφυλλο.

Η Βρετανή ελληνοκυπριακής καταγωγής Sophia Hadjipanteli υπερασπίζεται μοναδικά το δικαίωμα στη μη συμβατική εμφάνιση των μοντέλων με το κίνημα #unibrowmovement και μας μιλάει για τις ρίζες, τη διεθνή καριέρα της και το όραμα ενός καλύτερου αύριο.

Η Eva Apio, μοντέλο και ιδρύτρια του Eva Apio Foundation για την εκπαίδευση παιδιών στην γενέτειρά της την Ουγκάντα, έχει ήδη πετύχει σπουδαία πράγματα στο πεδίο της στη νεαρή ηλικία των 22 ετών, γνήσια εκπρόσωπος μιας νέας γενιάς μοντέλων που έχουν τη δική τους φωνή.

Στο τελευταίο, γιορτινό τεύχος του 2021 φιλοξενούμε δύο σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου που, αν και εντελώς διαφορετικοί, συνηθίζουν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο όραμά τους.

H σταρ του mainstream θεάτρου Μιμή Ντενίση, μιλάει για όλα και χωρίς περιστροφές στη Λένα Παπαδημητρίου λίγο πριν από την πρεμιέρα της αγγλόφωνης υπεπαραγωγής Σμύρνη μου αγαπημένη.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της Προδοσίας του Πίντερ, βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας και εισπράττει την αγάπη αλλά και το μίσος του κόσμου, το δεύτερο εξαιτίας του Ακύλα, του φετινού μεγάλου Κακού στις Άγριες Μέλισσες.

Το τεύχος Δεκεμβρίου είναι όπως πάντα πλούσιο σε γιορτινές ιστορίας μόδας  γραμμένες με τα ωραιότερα αξεσουάρ βουτηγμένα στο κόκκινο

Χνουδωτά παλτό και καυτά μίνι στο κατώφλι του χειμώνα

Ανανεώνουμε το power dressing βάζοντας χρώμα στα κοστούμια


Η ομορφιά του χειμώνα

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε κάθε φάση ζωής. Γίνεται.

Ένα φον τεν τεν για όλες και άλλα tips και tricks για το καλύτερο μακιγιάζ στις κρύες ημέρες

Το γκρι είναι το νέο ξανθό!

Marie Claire ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Στα περίπτερα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου με το Πρώτο Θέμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below