To Marie Claire πιστεύει στη δύναμη των γυναικών και την ενισχύει μέσα από την δικτύωση και το Power Trip, μια σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort. Εκατό επιδραστικές και ασυμβίβαστες γυναίκες ανοίγουν συζήτηση για όλα όσα αφορούν στον απαιτητικό τρόπο ζωής μας σήμερα κι αποκαλύπτουν από πού εμπνέονται κι αντλούν τη δική τους δύναμη.

Στο πιο inspo γυναικείο event της χρονιάς, θα δώσουν το παρών στελέχη, CEOs, επιχειρηματίες, προσωπικότητες των media και influencers, που θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις, θα εμπνευστούν από τις εξέχουσες ομιλίες, θα μοιραστούν ιδέες κι απόψεις και πρωτίστως θα ζήσουν το απόλυτο networking διήμερο. Στόχος και σκοπός του Power Trip είναι να αναδειχθεί η πολύπλευρη διάσταση της δύναμης της γυναίκας, να απαντηθούν ερωτήματα για την ενδυνάμωση, την ισότητα, τους νέους στόχους του φεμινισμού και την αξία της αλληλοϋποστήριξης. Iσχυρές γυναίκες μοιράζονται πετυχημένες πρακτικές management, τα νέα trends στον εργασιασκό χώρο και τους δρόμους που ανοίγονται για τις γυναίκες στην ηγεσία.

Επαγγελματίες από κάθε τομέα, σε μια έντονη κι ενδυναμωτική συνάντηση κορυφής, συζητούν για διοίκηση, χρηματοδότηση, mentoring, τόλμη, συνεργασίες και κυρίως για όλα τα επιχειρηματικά νέα και networking trends. Το Power Trip δεν είναι άλλο ένα συνέδριο, αλλά μία απόδραση έμπνευσης και διασκέδασης.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του Marie Claire.

Πάνω απ’ όλα όμως, το Marie Claire Power Trip φιλοδοξεί να χτίσει μια κληρονομιά: να αποτελέσει μια φρέσκια και ηχηρή παρέμβαση για θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης στην Ελλάδα, ενώνοντας τη φωνή του με το Marie Claire International.

Κεντρική ομιλήτρια του The Power Trip θα είναι επίσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, για το σημαντικό θέμα της εκπαίδευσης των γυναικών.

Όλα τα πάνελ του Power Trip αποτελούνται από δυναμικές γυναίκες όπως η Melissa Whiting Vice President, Inclusion & Diversity στη Philip Morris, η Nicia Rodwell Brand Director του Marie Claire International, το μοντέλο και ακτιβίστρια Noella Cursaris, η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η Όλγα Αζιλαζιάν Digital Marketing Communications Manager at Microsoft Central & Eastern Europe HQ και συνιδρύτρια του FPower, η Ασπασία Κουμλή Empowerment and Manifestation Coach. Πολλές από τις παραπάνω μας έχουν εμπνεύσει ήδη με τις απόψεις τους για τη δύναμη των γυναικών, σε μία σειρά από βίντεο που θα βρεις εδώ.

Στη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort θα λάβουν μέρος ως ομιλήτριες και η Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια Οικονομικών Πάντειο Πανεπιστήμιο, πολιτικός, ακτιβίστρια, μέλος της Διεθνούς Ενωσης για τα Φεμινιστικά Οικονομικά (IAFFE), η Χριστίνα-Μαρία Τρεμόντι, Αναλύτρια για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Δημιουργός edosafakelaki.org, η Δανάη Μπεζεντάκου, CEO Navigator, η Nάσια Βασιλοπούλου, Μαrketing Manager GIORGIO ARMANI beauty, L’Oréal Hellas, η Μάγκυ Κοντού, Συνιδρύτρια και Head of Operations Simple apps, η Μπέτυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Πάντειο Πανεπιστήμιο, συντονίστρια του ερευνητικού project: Mobile Generation Next καθώς και άλλες δυναμικές γυναίκες.

Power Trip International
Από το 2016, το Marie Claire Power Trip έχει γίνει μια ενέργεια-ορόσημο του μεγάλου περιοδικού, από τις Ηνωμένες Πολιτείες (Silicon Valley) ως τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, με κεντρικές ομιλήτριες μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Μίλα Κούνις, η Σάρον Στόουν, η Τζένιφερ Γκάρνερ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και πολλές ακόμη A-list stars. Εκατό γυναίκες βρίσκονται για ένα διήμερο ουσιαστικής δικτύωσης σε ένα πολυτελές και χαλαρό περιβάλλον.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below