Η 21η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Στις 4 το απόγευμα θα χειροκροτήσουμε τους καλύτερους του ελληνικού θεάτρου από το σπίτι μας.

Για πρώτη φορά, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του περιοδικού Αθηνόραμα θα μεταδοθούν διαδικτυακά, όπως επιβάλλει η παρούσα συνθήκη του lockdown, από την πλατφόρμα www.athinorama.gr/TheatrikaVraveiaKoinou.

Τον Μάρτιο, παρά τις περίεργες συνθήκες που έφερε η πανδημία που οδήγησαν τελικά στο κλείσιμο των θεάτρων, περισσότεροι από 7.500 θεατρόφιλοι παρακολούθησαν εκατοντάδες παραστάσεις, τις αξιολόγησαν, τις βαθμολόγησαν τόσο ως σύνολο όσο και τους συντελεστές τους ξεχωριστά, και ανακήρυξαν τους φετινούς νικητές σε εννιά κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές είναι: καλύτερη παράσταση, σκηνοθεσία, γυναικείος ρόλος, αντρικός ρόλος, σκηνογραφία, ενδυματολογία, μουσική επένδυση, φωτισμός και ηχητικός σχεδιασμός.

Η φετινή διαδικτυακή τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί από τη σκηνή του Θεάτρου Άλφα ενώ οι απονομές των βραβείων στους καλύτερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της χρονιάς θα γίνουν on the road με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ιντριγκαδόρικο και ανατρεπτικό τρόπο μέσα από 10 διαφορετικά short movies τα οποία έχουν γυριστεί πάνω σε σενάρια ειδικά γραμμένα για τον κάθε βραβευμένο

Σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Δίπλα του θα βρίσκονται η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below