Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι χτυπά η καρδιά των inklovers όλης της Ελλάδας-τουλάχιστον γι’ αυτό το τριήμερο, οπότε και ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε σημείο συνάντησης για όλους όσοι αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo.

140 από τους καλύτερους Έλληνες tattoo artists συγκεντρώνονται στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ σήμερα, αύριο και την Κυριακή, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσουν τη δουλειά τους, αλλά και να κάνουν tattoo, να ακούσουν μουσική (Dj sets και Live Bands), να δουν εκθέσεις και να μπουν σε Game Rooms, να απολαύσουν Graffiti, Bike και Skate Shows και να απολαύσουν όλες τις εκπλήξεις που οι συμμετέχοντες ετοίμασαν για το κοινό.

 

Στο πλαίσιο του Athens Tattoo Expo, 15 από τα πιο γνωστά barber shops της Αθήνας συμμετέχουν δυναμικά στη διοργάνωση πραγματοποιώντας το 2ο Barber Expo με την παραδοσιακή τέχνη του barbering στα καλύτερά της και Slick Back, Pompadour και Razor Faded ψαλιδιές να γεμίζουν το χώρο.

Και όπως πάντα η tattoo κουλτούρα συμβαδίζει με την κοινωνική ευαισθησία και στηρίζει τη δράση του Οργανισμού Make A Wish, μέσω της ενέργειας Star Your Body: ο επισκέπτης ενισχύει τον οργανισμό κάνοντας ένα Tattoo από επιλεγμένα σχέδια αστεριών!

Ραντεβού στο Athens Tattoo Expo λοιπόν, για να γεμίσουμε αστέρια!

Το Athens Tattoo Expo έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία. 
Όλες οι πληροφορίες εδώ: https: athenstattooexpo.com

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below