Από το 1997, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά η ταινία «Τιτανικός», οι θαυμαστές της ταινίας έχουν μία συγκεκριμένη απορία: Θα μπορούσε ο Jack να ανέβει στην πόρτα που είχε ανέβει η Rose και να σωθεί;

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Cameron, έδωσε επιτέλους την απάντηση σε νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει για τα 25 χρόνια της ταινίας από το National Geographic, με τίτλο “Titanic: 25 years later”. Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι δεν κρατιόταν καν από πόρτα.

«Η έρευνα που έγινε θα διευθετήσει αυτό το ζήτημα σχετικά με τα συντρίμμια από τα οποία κρατιούνταν η Rose και ο Jack, τα οποία όλοι αποκαλούν πόρτα», είπε σε πάνελ με σκηνοθέτες, σύμφωνα με το USA Today.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Titanic (@titanicmovie)

«Στην ουσία δεν είναι καν πόρτα. Είναι ένα κομμάτι ξύλινης επένδυσης από την πρώτη θέση του πλοίου. Ο Jack θα έχανε τις αισθήσεις του μέσα σε 8 λεπτά», εξήγησε. Επομένως, η απορία έλαβε επιτέλους απάντηση: Ο Jack δεν θα ζούσε έτσι κι αλλιώς, ενώ η Rose δεν είχε στηριχθεί σε κάποια πόρτα, αλλά σε ένα απλό κομμάτι ξύλο που δεν άντεχε και τους δύο.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης πως περισσότερα στοιχεία πάνω στο θέμα θα γίνουν γνωστά στο ντοκιμαντέρ, καθώς αυτό θα εστιάσει στο πώς ο Jack και η Rose τα κατάφεραν, αφού βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού. Μάλιστα, έχουν προσληφθεί αντικαταστάτες που θυμίζουν κατά πολύ τους σωματότυπους της Kate Winslet (Rose) και του Leonardo DiCaprio (Jack).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Titanic (@titanicmovie)

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία θα ξαναβγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2023, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, σε 3D έκδοση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below