Το Dirty Dancing κυκλοφόρησε το 1987 και θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες χορού όλων των εποχών. Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακοίνωση της συνέχειάς της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής ταινιών Lionsgate, Jon Feltheimer, τα γυρίσματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και μάλιστα το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και πάλι η Jennifer Grey -είναι και η συμπαραγωγός της ταινίας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonathan Levine.

BEVERLY HILLS, CA – AUGUST 07: Actress Jennifer Grey attends the Amazon 2016 Summer TCA Press Tour at The Beverly Hilton Hotel on August 7, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Amazon Studios)

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και ούτε έχει διευκρινιστεί αν και κατά πόσο θα αποτελεί συνέχεια αυτής του 1987 ή θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Jon Feltheimer δήλωσε πως το καινούργιο Dirty Dancing, θα είναι “ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περίμεναν οι θαυμαστές του και που την έκανε την πλέον επιτυχημένη στην ιστορία της Lionsgate”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η πρώτη ταινία παρουσιάζει την ιστορία της Frances “Baby” Houseman, μίας 17χρονης κοπέλας που ερωτεύεται παράφορα τον δάσκαλο χορού, Johnny Castle, που υποδύθηκε ο Patrick Swayze στο ξενοδοχείο Κάτσκιλς, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της για τις καλοκαιρινές διακοπές, το 1963.

Ο συμπρωταγωνιστής της έφυγε από τη ζωή το 2009, χτυπημένος από καρκίνο στο πάγκρεας, σε ηλικία 57 ετών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below