Διακριτική κομψότητα, πολυτελείς υφές, πρωτοποριακά concepts και διαρκής αναζήτηση της ύλης των ονείρων: αυτός είναι ο κόσμος της Μαρίας Μαρουλίδου. Αεικίνητη, ευρηματική, αφοσιωμένη στη συμμετρία, η δημιουργός της Ιneventive θεωρεί ότι το μυστικό της επιτυχίας ενός event κρύβεται στην έρευνα και την ευρηματικότητα.

Μαρία Μαρουλίδου

«Είμαι ανήσυχο πνεύμα. Ταξιδεύω και έχω ζήσει σε διαφορετικές χώρες. Επειδή οι πελάτες της Ιneventive αποτελούνται κατά κύριο λόγο από ζευγάρια που ταξιδεύουν από πολύ μακριά προκειμένου να ζήσουν το όνειρό τους στην Ελλάδα, κατανοώ ότι ακριβώς αυτό οφείλω να παρέχω σε όσους μου εμπιστεύονται τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους: τη διαρκή αίσθηση ότι κάποιος φροντίζει για όλα και μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη».

 

Η τεχνογνωσία αλλά και η τέχνη κατέχουν σημαντική θέση στα events της Μαρίας Μαρουλίδου. «Στόχος μου είναι να μεταφράσω όσα οι πελάτες αγαπούν σε μια παραγωγή με απαιτήσεις. Γοητεύομαι από μια ανακάλυψη στον τομέα του design, αλλά δεν θα διαπραγματευτώ ένα σωστά δομημένο event για χάρη και μόνο της τελευταίας τάσης. Πολύ συχνά η πρωτοπορία είναι ακριβώς αυτό, η συμμετρία της αισθητικής και της δυναμικής οργάνωσης».

Mάθετε περισσότερα για την InEventive εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below