Μια ασυνήθιστη αγγελία ανέβασε πριν από λίγες μέρες το καταφύγιο στο Κορωπί Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι: ένα νεογέννητο γαϊδουράκι είχε βρεθεί σε χωράφια ολομόναχο, κοντά στο San Siro, και ήταν αμφίβολο το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει χωρίς τη μητέρα του.

Όμως το μωρό εκείνο έδειξε αξιοθαύμαστη δύναμη για ζωή. Όπως ενημέρωνε το ίδιο καταφύγιο σε μια ανάρτηση της επόμενης ημέρας, μαζί με μια φωτογραφία όπου το ορφανό έπινε γάλα από το μπιμπερό: «Το γαϊδουράκι πάει καλά, πίνει από μπιμπερό και δείχνει δυνατό. Αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Να διευκρινίσουμε ότι δεν αναζητούμε υιοθεσία, η χθεσινή ανάρτηση έγινε μήπως βρεθεί η μητέρα».

Ακολούθησαν μερικά ακόμα βίντεο, με τα πιο πρόσφατα να δείχνουν το γαϊδουράκι όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να παίζει χαρούμενο στη Γαϊδουροχώρα, καλπάζοντας και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του. Όπως γράφει στη λεζάντα: «Forest Donk!!! Εδώ βλέπουμε τον τυχερούλη μας που, αν και μόλις 10 ημερών, θέλει να ανταγωνιστεί τον εαυτό του σε αντοχή και γοητεία! Αξιολάτρευτος!».

Δείτε την ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below