Αν κάναμε καταμέτρηση για τα περισσότερα άρθρα που έχουν γραφτεί για ελληνική σειρά, τότε σίγουρα οι Άγριες Μέλισσες θα κατείχαν το ρεκόρ. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν, ήταν από αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον όχι μόνο με την πλοκή αλλά και με τους συντελεστές της. Στους αφανείς ήρωες αλλά απαραίτητο συστατικό επιτυχία της σειράς είναι η ενδυματολόγος Τριάδα Παπαδάκη. Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα ρούχα που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες των Άγριων Μελισσών ξετυλίγει την ιστορία της αλλά και τον τρόπο που προσέγγισε τη σειρά μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της The Dark Candy.

Με την Έλλη Τρίγγου.

Ο Σάκης Λάλας και η Valentina de Giorgi επιστρέφουν, μετά το “Meet the Hollywood Costume Designers” όπου μας σύστησαν τους καταξιωμένους ενδυματολόγους του Hollywood, με την ελληνική εκδοχή. Στα πρώτα 4 επεισόδια πρωταγωνιστούν: η Μαρία Κοντοδήμα της σειράς “Τα καλύτερα μας χρόνια που είχε συναντήσει το Marie Claire λίγο μετά την πρεμιέρα της στην ΕΡΤ, ο Άγις Παναγιώτου από τη σειρά Έτερος Εγώ, η Νικόλ Παναγιώτου από τη σειρά Ήλιος και η Τριάδα Παπαδάκη από τις Άγριες Μέλισσες.

Η ενδυματολόγος της σειράς του Άγριες Μέλισσες ήταν αρχικά η Γιούλα Ζωιοπούλου που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2019. Την σκυτάλη, συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά, πήρε η Τριάδα Παπαδάκη που συναντάμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο Σάκης Λάλας και υπογράφει το σενάριο η Valentina de Giorgi.

Με τον Αναστάση Ροϊλό.

Η κάμερα την συνάντησε σε ένα από τα γυρίσματα της σειράς να επιμελείται τα ρούχα της Έλλης Τρίγγου που υποδύεται την Ασημίνα και του Αναστάση Ροϊλού που υποδύεται τον Νικηφόρο.  Η σειρά ξεκινά με ένα δραματικό τόνο πλαισιωμένη από μια μαύρη περίοδο της ζωής των ηρώων, εξελίσσεται μέσα στο χρόνο και παίρνει χρώμα και χαρά, όπως και η ζωή.

“Στον τρίτο κύκλο θα πάμε ένα χρόνο μετά, το 1967. Ήταν μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα γιατί είχε ξεκινήσει η δικτατορία. Στο Διαφάνι δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά τα πράγματα, ούτε τα ρούχα ούτε η ζωή των ανθρώπων. Ζούνε σε ένα παραμύθι”, αποκαλύπτει για τον νέο κύκλο η ενδυματολόγος της σειράς. “Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί δεν είναι ντοκιμαντέρ, είναι μυθοπλασία. Θα έχουμε περισσότερο χρώμα γιατί είναι η εποχή και θα εμπλουτιστεί και με διάφορους άλλους χαρακτήρες”.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below