Λατρευτούμε τα μακριά μαύρα μαλλιά της αλλά μπορούμε να την δεχτούμε και με άλλα look. Άλλωστε στην καριέρα της έχει χρειαστεί αρκετές φορές να κάνει μια ριζική αλλαγή και κυρίως όσον αφορά το χρώμα τους. Τον Ιούνιο του 2019 πήραμε μια πρώτη γεύση από την μεταμόρφωσή της Angelina Jolie για τις ανάγκες της νέα ταινίας της Marvel με τίτλο “Eternlas” όπου υποδύεται την Thena. Τώρα, θα πρέπει να την συνηθίσουμε με το ξανθό πλατινέ μαλλί της αφού κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει στον φανταστικό κόσμο της Disney αφού ενσάρκωσε την Maleficent αλλά πλέον ανήκει στο σύμπαν της Marvel και αυτό απαιτεί μια τέτοια ριζική αλλαγή.

Και είμαστε έτοιμες να την αγκαλιάσουμε και φυσικά ανυπομονούμε να την απολαύσουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο που θα βγει επίσημα στις αίθουσες η νέα της ταινία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Μέχρι τότε, ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το ξανθό πλατινέ look που υιοθέτησε για την Thena.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ Chloe Zhao. “Θεωρώ ότι η Chloe είναι μια πολύ, πολύ δυνατή σκηνοθέτης και είναι μια μοναδική σκηνοθέτης που μπαίνει σε αυτό αυτή τη φορά”, είχε πει η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στο MTV News, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Angelina Jolie έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά και για την ταινία Girl Interrupted το 1999 ενώ την είδαμε ξανθιά και στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο το 2015 με το By the Sea, όπου πρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt.