Σήμερα, αποφάσισα να κάνω κάτι πολύ τολμηρό. Ανοίγω το αγαπημένο μου ημερολόγιο και γυρνώ το χρόνο πίσω. Δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες, μήνες, περνούν αβίαστα και σχεδόν αθόρυβα.  Αναρωτιέμαι, λοιπόν σε ποια ηλικία θα ήθελα να γυρίσω έστω και για λίγο.

Ούτε τρία, ούτε τέσσερα, ούτε πέντε χρόνια είναι η απάντηση. Επιλέγω να βρω εκείνες τις σελίδες που γράφτηκαν δέκα ολόκληρα χρόνια πριν.  Εκεί που, ως ενήλικη πια, άρχισα να κάνω τις πρώτες μικρές απόπειρες για τη φροντίδα της εικόνας μου.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Οι συμβουλές που είχα πάρει από τη μητέρα μου αμέτρητες κι άλλες τόσες αυτές που διάβαζα στα περιοδικά, βγαλμένες μέσα από τη ζωή διάσημων γυναικών που υποστηρίζουν πως έχουν βρει τα πιο αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς. Τι να εμπιστευτώ και τι να διαλέξω; Κατέληξα, πως η λύση ήταν μια: να πάρω τις φίλες μου και να κάνουμε μαζί μια έρευνα αγοράς στα μεγαλύτερα καταστήματα ομορφιάς.

Ήξερα πως χρειαζόμουν προϊόντα για το μακιγιάζ μου, όμως ομολογώ πως είχα βάλει σε προτεραιότητα εκείνα που αφορούν στην περιποίηση της επιδερμίδας. Τι νόημα έχει άλλωστε το μακιγιάζ, αν με τα χρόνια, τα σημάδια στο πρόσωπο μου θα ήταν πολύ έντονα; Η πρόληψη ήταν κάτι στο οποίο επέμενε πολύ η μητέρα μου και αυτή τη συμβουλή την έχω κρατήσει σαν φυλαχτό.

Η πρώτη μου εμπειρία με τα προϊόντα περιποίησης ήταν, μπορώ να πω, απογοητευτική. Θυμάμαι, πως γύρισα στο σπίτι δίχως να έχω αγοράσει ούτε ένα από αυτά που δοκίμασα στα καταστήματα. Κι όμως, δεν το έβαλα κάτω. Βγήκα ξανά και ξανά στην αγορά, μέχρι που ήρθε το κατάλληλο timing. Βλέπεις, πιστεύω ακράδαντα σε αυτό. Είναι εκείνο το κλικ που αισθάνεσαι μέσα σου, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι σου ταιριάζει απόλυτα. Κι αν αυτό νομίζεις, ότι συμβαίνει μόνο στον έρωτα, ε τότε, ναι, εγώ ερωτεύτηκα και μάλιστα κεραυνοβόλα, ένα πρότυπο ομορφιάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησής μου εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια.

dav

 

Στη ζωή, λένε,  έχεις μία και μοναδική ευκαιρία, για να τα κάνεις όλα σωστά ή όλα λάθος. Κι εγώ κάνοντας το δικό μου #10YearsChallenge σήμερα, συνειδητοποιώ, ότι τότε πήρα την πιο σωστή απόφαση.

Πολύτιμος σύμμαχος της αυτοπεποίθησης και της χαράς μου, ο εμβληματικός ορός Advanced Génifique της LANCÔME, με την επαναστατική σύνθεση, που ενεργοποιεί 10 χαρακτηριστικά της νεότητας.

Εδώ και δέκα χρόνια κάνει κάθε μου μέρα πιο φωτεινή και μου δίνει έναν παραπάνω λόγο για να χαμογελώ. Κάθε φορά που ξυπνώ το πρωί και κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, η επιδερμίδα μου είναι πιο λεία, πιο απαλή και πιο λαμπερή.

Κι αν ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στην πιο σαγηνευτική εκδοχή μου, η εκπληκτική ιστορία του ορού Advanced Génifique της LANCÔME συνεχίζεται με ένα νέο όραμα για τη βιολογία της επιδερμίδας και ένα νέο πρότυπο για την υγεία και την εμφάνισή της, δρώντας στο μικροβίωμα, ένα δώρο που λαμβάνουμε από τη μητέρα μας κατά τη γέννησή μας.

Το νεσεσέρ μου, έπειτα από δέκα χρόνια αναβαθμίζεται, αφού μέσα του υπάρχει πια ο νέος ορός Advanced Génifique της LANCÔME, που είναι εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών, μια μοναδική σύνθεση που δρα στο μικροβίωμα, τη μυστική αυτή δύναμη της επιδερμίδα, που πρέπει να διατηρείται ισορροπημένη, για να δείχνει η επιδερμίδα υγιής, όμορφη, δυνατή και ακόμα πιο νεανική.

Η υφή του εθιστική και αναζωογονητική, σαν ένα απαλό, ανάλαφρο πέπλο για την επιδερμίδα μου, που γίνεται ένα με αυτήν, όταν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σταγονόμετρο απελευθερώσει την ιδανική δόση για το πρόσωπο και το λαιμό.

Ένας πραγματικός θησαυρός, ο νέος ορός Advanced Génifique, συνεχίζει να πορεύεται μαζί μου, γιατί θέλω να είμαι κάτι ξεχωριστό και σαγηνευτικό, αλλά πάνω από όλα ο εαυτός μου, στα καλύτερά του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below