Φυσικά και θέλουμε αγάπη κάθε μέρα, αλλά να πούμε όχι σε μια γιορτή η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε εμάς και μόνο, δε γίνεται! Στις 8 Μαρτίου, αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, η οποία αποτελεί μια αφορμή αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου,  θυμόμαστε όλα όσα έχουμε καταφέρει με την πάροδο των χρόνων, αναγνωρίζουμε το αποτύπωμα που έχουμε αφήσει, στηρίζουμε η μια την άλλη περισσότερο από κάθε άλλη φορά και δεν ξεχνάμε να δείχνουμε απεριόριστη αγάπη στον ίδιο μας τον εαυτό. Και τι καλύτερο από το να επιλέξουμε μοναδικά δώρα, που θα ανανεώσουν τόσο τη διάθεσή μας όσο και την εικόνα μας;

Σου ετοίμασα λοιπόν ένα gift guide με ιδέες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία:

Yes I Am Fabulous, Cacharel 

Μια δήλωση ενδυνάμωσης για μια νέα γυναίκα που είναι αποφασισμένη να γράψει τη δική της ιστορία, ορίζοντας ποια είναι και πού οδεύει και χωρίς να δέχεται το όχι ως απάντηση. Το Yes I Am Fabulous είναι το άρωμα μιας γενιάς γυναικών που ανακαλύπτουν το εύρος των φιλοδοξιών τους. Με αυτό αποκαλύπτεις μια πτυχή της θηλυκότητας που δεν είχε προβάλει μέχρι τώρα η Cacharel: πιο τολμηρή, πιο αισθησιακή, πιο εντυπωσιακή και απροσδόκητη.

Touche Eclat Blur Primer, Yves Saint Laurent

Το μοναδικό primer με το μαγικό φως του TOUCHE ECLAT. Ένα εξαιρετικό προϊόν που μεγιστοποιεί την λάμψη του foundation.

WITCH SIDE Eyeshadow Palette, Essence Cosmetics

Αυτή η παλέτα προσφέρει δύο χρωματικούς συνδυασμούς – μια πιο φωτεινή και μια πιο σκοτεινή πλευρά. Οι 15 χρωματιστές αποχρώσεις με ματ και glitter αποχρώσεις μεταλλικών νιφάδων συμβάλλουν στη δημιουργία τόσο καθημερινών όσο και μυστηριωδών look.

The Eye Concentrate, La Mer

Με τριπλή περιεκτικότητα σε Concentrated Miracle Broth, καταπραΰνει γρήγορα, ενυδατώνει βαθιά και ανανεώνει ορατά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στην καρδιά του βρίσκεται το θρυλικό ελιξίριο κυτταρικής ανανέωσης Miracle BrothT και σε συνδυασμό με τον Encapsulated Miracle BrothT, προσφέρουν μια καταπραϋντική έγχυση θεραπευτικής ενυδάτωσης και ενέργειας που βοηθούν στη φυσική ανανέωση της επιδερμίδας.

Luminous Silk Multi- Purpose Concealer, Giorgio Armani

Με πολύ λεπτή σύνθεση, η οποία είναι πλούσια σε χρωστικές, προσφέρει εξειδικευμένη κάλυψη, αλλά και highlighting. Χωρίς συμβιβασμούς στο θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας, το concealer αυτό χαρίζει ταυτόχρονα στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση.

Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Oil Concentrate, Darphin

Ένα βοτανικό έλαιο με λεπτόρρευστη υφή συνδυάζεται με ένα σύμπλεγμα ΠροΒιταμίνης C και Ε για να προστατεύσει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και να της χαρίσει μοναδική λάμψη. Οι Προ-Βιταμίνες C και Ε λειτουργούν πιο αποτελεσματικά μαζί, καθώς η καθεμιά συμπληρώνει την αντιοξειδωτική δράση της άλλης. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο προστασίας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

VisionAiry Gel Lipstick 227 Sleeping Dragon, Shiseido

Ένα κραγιόν μακράς διάρκειας που χαρίζει πλήρη κάλυψη και έντονο χρώμα. Η ειδική του τεχνολογία χαρίζει ανάλαφρη, ενυδατωμένη αίσθηση στα χείλη.

Body Contouring Oil κατά της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης νερού, Nuxe

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό γιατί βοηθά στην μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές. Με 9 αιθέρια έλαια βοηθά στην εξομάλυνση του ανάγλυφου του δέρματος καθώς βοηθά στην αποσυμφόρηση. Το κοκτέιλ από 3 φυτικά έλαια (σησάμι, φουντούκι, macadamia) σε συνδυασμό με εκχύλισμα καρύδας συσφίγγουν το δέρμα και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below