Κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών, όλες οι γυναίκες φροντίζαμε να έχουμε ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα συμπληρώσει το look μας και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων επάνω μας. Ακόμα κι αν φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο στόχος μας δεν αλλάζει.

Κλέψε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων και χάρισε στον εαυτό σου ένα από τα πιο glam και θηλυκά χτενίσματα που μας έχει χαρίσει μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία, η Δέσποινα Βανδή.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεχώρισα εκείνα τα hair looks που μπορούν άνετα να υποστηρίξουν και να απογειώσουν κάθε σου στιλιστική επιλογή για τις φετινές γιορτές και τα οποία έχουν σίγουρα άρωμα Hollywood. Και τα τρία αυτά χτενίσματα είναι δημιουργίες του έμπιστου συνεργάτη της τραγουδίστριας, του hair artist Βασίλη Μπουλούμπαση.

Wet Look

Το wet hair look, δηλαδή το εφέ των βρεγμένων και γυαλιστερών μαλλιών,  αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τις περιστάσεις. Δημιουργείται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δεν σημαίνει πως αυτά πρέπει να είναι απαραίτητα ίσια. Το συγκεκριμένο look αναδεικνύει το πρόσωπο και το μακιγιάζ, ενώ σώζει τα μαλλιά της 2ης ημέρας. Ο hairstylist  προτίμησε τη χωρίστρα στο πλάι και έδωσε στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή λίγο όγκο, μια λεπτομέρεια που θυμίζει την εποχή των 90’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Glam Curls

Οι μπούκλες είναι μια από τις βασικές επιλογές για κάθε γιορτινό χτένισμα. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει πιο ιδιαίτερο και κολακευτικό, κάνοντας χωρίστρα στο πλάι και φέρνοντας το ένα μέρος  των μαλλιών πίσω από το αφτί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Straight & Voluminous

Για μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο live του “Just The 2 Of Us”, ο Βασίλης Μπουλούμπασης προτίμησε να ισιώσει τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή. Ωστόσο, δεν είδαμε το sleek αποτέλεσμα που έχουμε συνηθίσει από άλλες σταρς. Ο hair artist χάρισε όγκο στα μαλλιά, τονίζοντας το χτένισμα με μια χωρίστρα στο πλάι, ενώ οι άκρες ήταν χτενισμένες προς τα μέσα, προσθέτοντας ένα touch από old Hollywood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below