Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς είναι γεμάτος από ανθρώπους με συναρπαστικό στυλ και οι πηγές έμπνευσης μοιάζουν ανεξάντλητες. Ομως, υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που ξεχωρίζει και δεν είναι άλλες από τις Γαλλίδες. Σικ όλες τις ώρες της ημέρας, καταφέρνουν να αποπνέουν ανεπιτήδευτη κομψότητα ακόμα και αν απλά φορέσουν ένα φουλάρι στο λαιμό, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τη φυσική τους γοητεία, χωρίς να κάνουν καμία υπερβολή.

Βασικό χαρακτηριστικό στην εμφάνιση των Γαλλίδων είναι το “αόρατο” foundation. Ναί, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά τους έχουν πάντοτε μία όμορφη λάμψη και κίνηση ή ότι τα χείλη τους μοιάζουν σαν να έχουν μόλις φιλήσει το σύντροφό τους, ενώ στην πραγματικότητα έχουν απλώσει το lipstick τους με το δάχτυλο ταμποναριστά, αλλά και η τέλεια, σχεδόν φυσική επιδερμίδα τους είναι άλλο ένα στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

jeannedamas instagram

Οι Γαλλίδες αφιερώνουν χρόνο από την καθημερινότητά τους στο μακιγιάζ, ωστόσο φροντίζουν να πετυχαίνουν ένα ταυτόχρονα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα, που κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι δεν έχουν εφαρμόσει κανένα καλυπτικό προϊόν, καθώς ακολουθούν πιστά 3 κανόνες που αφορούν σε αυτό.

Επιλέγουν foundation που μιμείται την επιδερμίδα

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως για την επίτευξη μιας French girl βάσης στο πρόσωπο, επενδύουν σε προϊόντα που έχουν ελαφριά, μεταξένια και ενυδατική υφή, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και προσφέρει λαμπερό φινίρισμα. Η αίσθηση που δίνουν είναι πως έχουν απλώσει στο πρόσωπο μόνο τα skincare προϊόντα τους.

MAKE UP – HELLO HAPPY FLAWLESS BRIGHTENING FOUNDATION, BENEFIT COSMETICS

Αποφεύγουν το highlighter

Αν και η λάμψη στην επιδερμίδα είναι ένας από τους κύριους στόχους στο μακιγιάζ των σύγχρονων γυναικών, οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν highlighter, για να μην πέσουν ποτέ στην παγίδα της λιπαρής όψης. Για φωτεινό αποτέλεσμα εφαρμόζουν ημιδιάφανη, πολύ λεπτή πούδρα στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι.

SYNCHRO SKIN INVISIBLE POWDER SHISEIDO

Δεν εφαρμόζουν foundation σε ένα μόνο σημείο

Το μυστικό για επιδερμίδα που φαίνεται να είναι “γυμνή”, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, οι Γαλλίδες δεν απλώνουν καμία ποσότητα foundation στη μύτη, καθώς με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο σημείο, δημιουργεί την ψευδαίσθηση του φυσικού look. Και αυτό το πετυχαίνουν σε συνδυασμό με την επιλογή ενός second-skin foundation.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below