Δεν έχει καμία σημασία αν ονειρεύεσαι μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου εδώ και τώρα ή αν παραμένεις πιστή στο hairlook σου εδώ και πολλά χρόνια. Το σίγουρο είναι ένα: πάντοτε μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τις ιδέες που παρουσιάζουν μέσα από τα fashion shows τους μεγάλα brands ένδυσης.

Στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν SS21 ξεχώρισαν προτάσεις για έξυπνο hairstyling, που προσφέρουν κομψό αποτέλεσμα στο χτένισμα, για μαλλιά εντυπωσιακά και μάλιστα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Alessandra Rich

Αν έχεις φράντζα ή είχες φράντζα και τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να μακραίνουν,  αλλά δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς, ο οίκος Alessandra Rich προτείνει να δώσεις όγκο στη ρίζα και να ανασηκώσεις τα μαλλιά, ώστε να δείχνουν όπως σε αυτή τη φωτογραφία του μοντέλου.

Dries Van Noten

Τα τσιμπιδάκια θεωρούνταν ανέκαθεν ένα αξεσουάρ μαλλιών το οποίο χρησιμοποιούνταν για πρακτικούς λόγους, κυρίως για να σταθεροποιήσει κάποιες τούφες. Ωστόσο, το brand Dries Van Noten, απέδειξε ότι μπορείς να τα «φορέσεις» για να διακοσμήσεις ένα χτένισμα και να το τονίσεις, κάνοντας το ακόμα πιο ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ cool και μοντέρνο.

Christian Dior

Στη συλλογή του οίκου για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, ρετρό στοιχεία αναμίχθηκαν αριστοτεχνικά με σύγχρονες προτάσεις και έθνικ αναφορές. Ορισμένα μοντέλα φορούσαν στο κεφάλι τους μεταξωτά μαντήλια, απογειώνοντας το up-do χτένισμά τους, με μια τόσο απλή κίνηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below