Οι εμφανίσεις της δεν είναι ποτέ βαρετές. Είτε κυκλοφορεί με ένα απλό look, είτε έχει προτιμήσει κάτι πιο extreme, πάντοτε μας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία έκπληξη. Η Cara Delevingne έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο fashion icon που  δεν φοβάται να μεταμορφωθεί προκειμένου να αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που τη θαυμάζουν και την παρακολουθούν, όμως σημαντικό ρόλο στην εικόνα της παίζει και η φυσική της ομορφιά που είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Πώς την αναδεικνύει; Μέσα από μυστικά ομορφιάς τα οποία στηρίζονται στην απλότητα. Όπως άλλωστε θα έκανε και κάθε British girl.

Περιποίηση προσώπου

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική,  έχει άλλες ανάγκες και κάθε προϊόν «γράφει» διαφορετικά στην κάθε γυναίκα. Το μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevigne έχει δηλώσει στο Harper’s Bazaar ότι προτιμά να αλλάζει συχνά τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ώστε να μη συνηθίζει η επιδερμίδα της. Ωστόσο, δεν αλλάζει ποτέ την Crème de la Mer ενυδατική της κρέμα την οποία συχνά «κλέβει» από την αδερφή της.

Μακιγιάζ

Αγαπημένο της προϊόν αποτελεί η μάσκαρα. Όπως έχει πει χαρακτηριστικά, δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με αυτό το προϊόν. Η Cara Delevigne δηλώνει φαν του Twiggy eye look, ενώ ένα ακόμα must –have της τσάντας της είναι ένα πολύ καλής ποιότητας concealer, λίγη ποσότητα από το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα και να χαρίσει ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Άρωμα

«Λατρεύω να μυρίζω ωραία» έχει πει σε συνέντευξή της παλαιότερα η σταρ. Ένα άρωμα αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις όμορφα ακόμα και αν δεν φοράς τίποτα. Αυτό με το οποίο έχει ταυτιστεί είναι το Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, το πρώτο Gourmand άρωμα του οίκου με μια βρετανική πινελιά. Ζωντανό, τολμηρό, γεμάτο ζωή αυτό το άρωμα με κόκκινες και σκούρες νότες μούρων που φωτίζονται από μια φωτεινή, λευκή ξυλώδη συμφωνία, είναι η top επιλογή της για να δημιουργεί τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below