Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, η Rosie Huntington-Whiteley έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ προσέγγιση που εκτείνεται μέχρι και τις beauty επιλογές της. Αυτό γίνεται εμφανές και από τη φιλοσοφία του website του supermodel, το Rose Inc, για το οποίο μάλιστα πρόσφατα συνεργάστηκε με την διάσημη nail artist, Betina Goldstein, μια από τις πιο ινσταγκραμικές nail artists, τα σχέδια τα σχέδια νυχιών της οποίας αποτελούν πραγματικό έργο τέχνης και χαρακτηρίζονται από την less is more προσέγγιση.

Μέσα από τα social media, η Rosie Huntington-Whiteley μοιράζεται συχνά πολλά από τα μυστικά που αφορούν τόσο στην περιποίηση όχι και στο μακιγιάζ της, αφού δέχεται εκατοντάδες ερωτήσεις σχετικά με αυτά. Πρόσφατα, δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, όπου μιλά για τη σημασία του να έχουμε όλες οι γυναίκες πολύ ποιοτικά πινέλα μακιγιάζ στο νεσεσέρ μας.

Εχοντας περάσει χρόνια δίπλα σε makeup artists, το supermodel είχε την ευκαιρία να δει στην πράξη το πόσο αποδίδουν αυτά τα εργαλεία μακιγιάζ και μέσα από την εμπειρία που κέρδισε, κατάφερε να ξεχωρίσει κάποια, τα οποία δεν αντικαθιστά ποτέ, καθώς χάρη σε αυτά μπορεί να δημιουργεί όποιο makeup look θέλει πετυχαίνοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Τρία από αυτά είναι τα εξής:

286S DUO FIBRE TAPERED, MAC COSMETICS

Πινέλο με δύο τύπους ινών που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και πιο ελεγχόμενη εφαρμογή των σκιών ματιών.

HEAVENLY LUXE TIGHTLINER 10-in-1 DUAL –ENDED BRUSH #13, IT COSMETICS

Πινέλο για τα μάτια ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτε μακιγιάζ, αλλά και να τονίζει τις βλεφαρίδες.

SKIN FETISH BUFFER BRUSH 003 PAT MCGRATH LABS

Ιδανικό για bending προϊόντων με κρεμώδη, υγρή ή πουδρέ φόρμουλες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below