Το καλοκαίρι μπορεί να είναι σέξι κι ανέμελο και να σε κάνεις να θέλεις τα μαλλιά να ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα της εποχής, ωστόσο τα μειονεκτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Για παράδειγμα οι βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου, το ξεθώριασμα του χρώματος, η θαμπάδα, η ξηρότητα που προκαλείται από το αλάτι της θάλασσας και φυσικά το φριζάρισμα, που είναι αποτέλεσμα τόσο  της υγρασίας, όσο και της ζέστης. Η κατάσταση αυτή σίγουρα σε φοβίζει πως θα σαμποτάρει τις εμφανίσεις σου, ωστόσο υπάρχουν τρία tips, τα οποία προτείνω να ακολουθήσεις για το αποφύγεις.

«ΝΑΙ» στο conditioner

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το conditioner πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα που θα βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών. Περιποιείται τα μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο, τα κάνει πιο απαλά και μειώνει το φριζάρισμα της τρίχας, καθώς τα τιθασεύει.

«ΝΑΙ» στα ξηρά έλαια

Τα λεγόμενα dry oils είναι ιδιαίτερα ευεργετικά τόσο για την επιδερμίδα, όσο και για τα μαλλιά. Ενώ είναι ακόμα υγρά, εφάρμοσε επάνω τους μερικές σταγόνες για να «κλειδώσεις» την υγρασία στην τρίχα για το υπόλοιπο της ημέρας.

«ΝΑΙ» στα αξεσουάρ

Το τελευταίο tip έχει να κάνει με το styling και όχι με τη φροντίδα των μαλλιών. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή λύση ενάντια στο φριζάρισμα. Με ένα αξεσουάρ μαλλιών, όπως οι κορδέλες ή τα τσιμπιδάκια, μπορείς να καμουφλάρεις σημεία που η τρίχα φριζάρει και το χτένισμά σου να δείχνει στην πένα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below