Η σκληρή και κρίσιμη περίοδος που διανύουμε λόγω του νέου κορωνοϊού, έχει προκαλέσει μια σειρά από σοβαρές επιπτώσεις στην αγορά, με εκατοντάδες επιχειρήσεις να έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους και να πλήττονται σοβαρά. Μπορεί η κυβέρνηση να έχει λάβει μια σειρά από μέτρα που σκοπό έχει να ανακουφίσει τους ιδιοκτήτες τους, όμως καθένας από εμάς ξεχωριστά μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι και να κάνει μια μικρή, αλλά σπουδαία κίνηση για να τις στηρίξει. Από το αγαπημένο σου κομμωτήριο, το σπα μέχρι το κέντρο περιποίησης νυχιών, αυτοί είναι οι τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις κάθε beauty salon μέχρι να το επισκεφτείς και πάλι!

Γράψε μια καλή κριτική

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αν είσαι ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει ένας χώρος στη γειτονιά σου, τότε μια καλή ιδέα είναι να γράψεις μια θετική κριτική στο διαδίκτυο, ώστε την επόμενη φορά που κάποιος θα αναζητήσει ένα beauty salon, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να μάθει για αυτό και γιατί όχι, να το προτιμήσει.

Μοιράσου τις εμπειρίες σου

Η δύναμη των social media είναι τεράστια. Ποια είναι η πιο απολαυστική θεραπεία που έκανες την τελευταία φορά στο χώρο περιποίησης που επισκέφτηκες; Ποιοι λόγοι σε κάνουν να εμπιστεύεσαι τυφλά τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν; Τι ξεχωριστό προσφέρει; Μοιράσου όλα όσα σκέφτεσαι μέσα από τα social media και μην ξεχάσεις να κάνεις το απαραίτητο tag.

Αγόρασε μια κάρτα δώρου

Πολλοί χώροι ομορφιάς δίνουν τη δυνατότητα σε πελάτες τους να αγοράσουν μια κάρτα δώρου ακόμα και μέσω internet. Αυτή τη φορά προτείνω να την αγοράσεις όχι μόνο για μια φίλη σου αλλά και για τον εαυτό σου! Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσεις οικονομικά την επιχείρηση με την οποία έχεις αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below