Ο καθαρισμός είναι το βήμα της περιποίησης του δέρματος, που ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, πρέπει να το εφαρμόζεις πιο πιστά από ποτέ. Είναι το Α και το Ω για την υγιή, λεία και λαμπερή όψη του. Απαλλάσσει από τα ανεπιθύμητα σπυράκια, εξαφανίζει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα και προσφέρει μια ομοιομορφία στον τόνο του.

Η χρήση του κατάλληλου προϊόντος δεν αρκεί από μόνη της όμως για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς ένα skincare αξεσουάρ που έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει αλλά και για να ενισχύει την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του δέρματος, κάνοντάς τον ακόμη πιο αναζωογονητικό και εντατικό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Οι παρακάτω προτάσεις αποτελούν αγαπημένα προϊόντα των beauty junkies και σίγουρα θα τα λατρέψεις.

LUXURY SPONGE, DIRTY WORKS

Απαλό σφουγγάρι για καθαρισμό του σώματος.

BIO KONJAC SPONGE, GARNIER

Το Konjac σφουγγαράκι καθαρισμού έχει φυσικές καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα.

LUNA FOFO AQUAMARINE, FOREO

Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου LUNA fofo είναι η πρώτη έξυπνη λύση για μασάζ και καθαρισμό προσώπου 2 σε 1 στον κόσμο. Κάνοντας ανάλυση στο δέρμα, διαμορφώνει μια μοναδική εξατομικευμένη περιποίηση. Η έξυπνη περιποίηση δέρματος τονώνει τη μικροκυκλοφορία και αφήνει το δέρμα απαλλαγμένο από τοξίνες, αξιοζήλευτα καθαρό και φωτεινό.

FACE KONJAC CLEANSING SPONGE, SEPHORA COLLECTION

100% φυσικό από τις ρίζες του Konjac, ένα φυτό από την Ασία, το οποίο απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και το υπερβολικό σμήγμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below