Με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας των γυναικών να γίνονται όλο και περισσότερες, καλούμαστε να εκπληρώσουμε πολλούς ρόλους μέσα στην ημέρα μας. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να μας απασχολεί είναι η επιδερμίδα μας και να αναρωτιώμαστε συνεχώς αν την έχουμε ενυδατώσει επαρκώς ή ακόμη αν το μακιγιάζ μας είναι στη θέση του.

Με την τεχνολογία στα προϊόντα περιποίησης να έχει κάνει τρομερά άλματα δεν είναι να απορεί κανείς πώς έχει εξελιχθεί τόσο πολύ το skincare, δημιουργώντας συστατικά τα οποία καλύπτουν πολλές ανάγκες μας. Με τους ορούς προσώπου νέας τεχνολογίας και τις υδάτινες υφές των κρεμών βαθιάς ενυδάτωσης, πολλές γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι μερικά από τα αγαπημένα τους προϊόντα λειτουργούν άριστα και ως primers. Αυτό συμβαίνει καθώς εκτός από την ενυδατική τους δράση, δημιουργούν και ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας για την προστασία της από παράγοντες που την οξειδώνουν, με αποτέλεσμα να λειαίνονται παράλληλα οι πόροι μας.

Η επιδερμίδα μας, ενυδατωμένη και λεία είναι έτοιμη για να δημιουργήσουμε το πιο αψεγάδιαστο makeup look! Δείτε παρακάτω τα ενυδατικά προϊοντα που λειτουργούν παράλληλα και ως primers.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration light Cream

Korres, ελιξίριο νεότητας Χρυσός Κρόκος

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Hydragenist Brume de reveil, Lierac