Όσο περισσότερο αυξάνεται η θερμοκρασία και όσο αρχίζουμε να κυκλοφορούμε περισσότερο, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη νιώθουμε να βγάλουμε προς τα έξω τον ομορφότερό μας εαυτό. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ. Αρκούν μερικά key καλλυντικά, τα οποία αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα και παράλληλα εξυμνούν τη γυναικεία γοητεία.

Στα χείλη, τα μάτια, τα μάγουλα, τα προϊόντα μακιγιάζ σε ροζ χρώμα έχουν ένα μοναδικό τρόπο να φωτίζουν τα πιο «δυνατά» χαρακτηριστικά του προσώπου, να δείχνουν κολακευτικά επάνω στην επιδερμίδα και να προσθέτουν ζωντάνια και υγεία στην εμφάνισή μας. Πρόκειται για ένα χρώμα που εκφράζει τρυφερότητα, θηλυκότητα και ρομαντισμό. Είναι μια ασφαλής πρόταση την οποία έχουμε δει κατά καιρούς και σε πολλές πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, στις οποίες  οι makeup artists που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των μοντέλων, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αξίζει να προσθέσουμε αυτό το χρώμα στη ζωή μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Οι διαφορετικές αποχρώσεις και οι τόνοι του ροζ μπορούν να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ βαρετό. Βέβαια, αν πιστεύεις ότι δεν είσαι έτοιμη για μια τέτοια δοκιμή, μπορείς πάντα να βάλεις απλά μια ροζ πινελιά στο makeup look σου, εφαρμόζοντας τη σε ένα μόνο σημείο του προσώπου.

Δες παρακάτω μερικές τέλειες καλοκαιρινές ιδέες:

Liquid Liner

 Frosty & Glossy

Pink & Red Combo

Rosy Monochrome

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below