Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες παραμένουν πιστές στο ίδιο άρωμα για πολλά χρόνια, υπάρχουν όμως κι εκείνες οι οποίες απολαμβάνουν να πειραματίζονται με νέες αρωματικές εσάνς. Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, τότε σίγουρα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία.

Ένας από τους πολύ καλούς λόγους που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις ένα νέο άρωμα, είναι και το γεγονός ότι αυτό μπορεί να σε κάνει πολύ θελκτική και να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου, όταν «αγκαλιάσει» με τις νότες του το δέρμα σου.

Τα παρακάτω πέντε αρώματα είναι ακαταμάχητα αισθησιακά κι έχουν τρομερή επίδραση στους άντρες, αφού «ξυπνούν» το μεταιχμιακό  σύστημα του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνο για τα συναισθήματά, τη συμπεριφορά και τη λίμπιντο!

Courtesy
1J'ADORE EAU DE PARFUM INFINISSIME
DIOR

Μια ακατάπαυστη έκρηξη λουλουδιών σε ένα μπουκέτο που διαχέει το άρωμά του δίχως τέλος: νότες από τριαντάφυλλο Centifolia, γιασεμί Sambac, Ylang-Ylang και υάκινθος από την Grasse, ραφινάρονται από τους ξυλώδεις τόνους μιας κρεμώδους συμφωνίας Σανταλόξυλου. Οικείο και ταυτόχρονα εκπληκτικό σαν την αισθησιακή αδερφή του ηλιόλουστου J’adore Eau de Parfum, το άρωμα μεταμορφώνεται σε «infinissime» σαν την άπειρη αύρα που αφήνει στο πέρασμά του.

Courtesy
2IDÔLE L'INTENSE EAU DE PARFUM
LANCOME

Αφιερωμένο σε μια νέα γενιά γυναικών που κατακτούν τον κόσμο. Δυναμικών, ειλικρινών, ανεξάρτητων. Εις υγείαν των νέων Idôles, που με τόλμη φωτίζουν τον δρόμο για τους άλλους. Των γυναικών εκείνων, των οποίων η αύρα ακτινοβολεί επιτυχία και μεγαλείο ξυπνώντας το Idôle που κρύβεται μέσα στον καθένα από εμάς. Απόσταγμα έντονου τριαντάφυλλου και έντονο γιασεμί Absolute στην καρδιά.

Courtesy
3CYPRESS & GRAPEVINE COLOGNE
JO MALONE LONDON

Αποτελεί μια αναπάντεχη εξέλιξη του κλασικού fougère, συνδυάζοντας την αρωματική φρεσκάδα του κυπαρισσιού με μια ζεστή, αισθησιακή συμφωνία αμπελιού – μια απρόσμενη και σαγηνευτική νότα.

Courtesy
4ARMANI PRIVÉ CUIR AMETHYSTE
ARMANI

Είναι μια ωδή στο δέρμα ως υλικό, μια δεύτερη επιδερμίδα σαγηνευτική και αισθησιακή. Στην καρδιά του συναντάμε τη ρώσικη σημύδα με το χαρακτηριστικό χαρακτήρα δέρματος, η οποία φλερτάρει με ζωικές νότες και καπνό, δημιουργώντας ένα μοναδικό αρωματικό μείγμα. Για να το τιθασεύσει και να το ραφινάρει, ο Giorgio Armani έβαλε στο ελιξίριο μια ιδέα από ζωηρό περγαμόντο, βενζόη και πουδρέ βιολέτα.

Courtesy
5ROLLING IN LOVE EAU DE PARFUM REFILL
KILIAN PARIS

Ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος, που γίνεται ένα με το δέρμα. Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS. Ενα “λευκό” άρωμα, που συνδυάζει διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk. Η νέα συσκευασία refill είναι μικρότερη με στόχο την μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below