Παρατηρώντας τις αγαπημένες μας beauty vloggers, βλέπουμε σίγουρα ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα τέλεια, καλοσχηματισμένα τους φρύδια. Το μυστικό τους βρίσκεται πάντα σε ένα μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι για τέλειο, φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Εμεις, σαν σωστές beauty-maniacs, κάναμε την έρευνα μας και ανακαλύψαμε το must have προϊόν, για να ακολουθήσουμε τα βήματα τους.
To μολύβι φρυδιών Signature Brow – Crayon sourcils haute précision της Kat Von D είναι ίσως το πιο διαδεδομένο προϊόν για το σχηματισμό των φρυδιών. Οι beauty influencers το ονομάζουν beauty “gadget”  υψηλής ακριβείας και είναι το ιδανικό προϊόν για τα φρύδια με εξαιρετικά λεπτή άκρη. Διαθέτει την πρώτη ελλειπτική άκρη, είναι ιδανικό για να σχεδιάσεις εύκολα τις πιο λεπτές γραμμές και δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ αφού είναι υπερβολικά ευχρηστο και ιδανικό σε περίπτωση που είσαι αρχάρια.
Χρησιμοποιήσε το μακρύ άκρο για να οριοθετήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το στενό άκρο για να γεμίσετε τα φρύδια με ακρίβεια και να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η αδιάβροχη σύνθεση μεγάλης διάρκειας Signature Brow είναι προσαρμόσιμη και σας επιτρέπει να συνδυάσετε αποχρώσεις για να δώσετε ένα προσωπικό στυλ στα φρύδια σας. Το Signature Brow περιλαμβάνει επίσης μια άκρη με βουρτσάκι για εύκολο «σβήσιμο».

Το Signature Brow – Crayon sourcils haute précision της Kat Von D είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο  για να τονίσεις το τόξο των φρυδιών σου, αλλά και να γεμίσεις τυχόν κενά. Επέλεξε μια απόχρωση κοντά σε αυτή των φυσικών σας τριχών και αφού ολοκληρώσεις με το γέμισμα, βούρτσίσε ελαφρά τα φρύδια σας για ένα απόλυτα φυσικό και ενιαίο αποτέλεσμα. Επιλέξτε προϊόντα που έχουν ενσωματωμένο βουρτσάκι για εύκολη εφαρμογη.

Την πούδρα φρυδιών Signature Brow – Crayon sourcils haute précision της Kat Von D  διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora και αποκλειστικά στο sephora.gr.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below