Όταν πρόκειται για ιδέες που αφορούν το μακιγιάζ, τότε οι celebrities γίνονται η μεγαλύτερη έμπνευση. Μια από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν για το look τους είναι το μοντέλο, Bella Hadid. Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, η Bella προτιμά τους γήινους τόνους, που τονίζουν τη φυσική της ομορφιά και χαρίζουν στο πρόσωπό της τη λάμψη που του αρμόζει, ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που την έχουμε δει με κάτι έντονο ή υπερβολικό. Συνήθως, αυτό συμβαίνει μόνο όταν περπατά στην πασαρέλα και όχι σε κάποια της έξοδο.

Ποια είναι άραγε τα μυστικά πίσω από τα οποία κρύβεται η επιτυχία αυτού του μακιγιάζ;

Ο makeup artist Patrick Ta είναι ο άνθρωπος που επιμελείται την εικόνα της και μέσα από τις συνεντεύξεις αλλά και tutorials, έχει αποκαλύψει κάποιες βασικές γραμμές που εφαρμόζει καθώς μακιγιάρει την Bella Hadid.

splashnews.com

#1 Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση του προσώπου είναι το Α και το Ω, ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα και να μπορεί έπειτα να απλώσει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που θέλει για το μακιγιάζ της Bella, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα.

#2 Ένα τρικ που χρησιμοποιεί για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της Bella είναι να κάνει το contouring στο πρόσωπο πριν εφαρμόσει το foundation, χωρίς όμως να σβήσει υπερβολικά το χρώμα των προϊόντων.

#3 Το foundation τέλειας κάλυψης είναι το επόμενο μυστικό της αλαβάστρινης επιδερμίδας του μοντέλου. Ο makeup artist Patrick Ta φροντίζει να το απλώνει πολύ καλά με το πινέλο και με απαλές κινήσεις, ώστε να γίνει το blending με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το contouring. Με τον τρόπο αυτό τα χαρακτηριστικά όπως τα ζυγωματικά παραμένουν τονισμένα, αλλά η ένταση του contouring μειώνεται λόγω του foundation και το χρώμα «σβήνει». Μπορείς ακόμα και να συνδυάσεις 2 τόνους foundation, για να πετύχεις αυτή την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου.

SplashNews.com

#4 Έπειτα, ο makeup artist Patrick Ta εφαρμόζει concealer, για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και να δώσει φως στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ βάζει και ελάχιστη ποσότητα στις γραμμές έκφρασης γύρω από τα χείλη, για να τις μειώσει.

#5 Πρωταγωνιστικό ρόλο στο φυσικό και glowy μακιγιάζ της Bella παίζουν τα φρύδια, που είναι πυκνά, καλοσχηματισμένα και γεμάτα. Ο makeup artist χρησιμοποιεί μολύβι ή σκιά φρυδιών για να διορθώσει ατέλειες, χωρίς υπερβολές.

#6 Για να αποκτήσεις τα σαρκώδη και ζουμερά χείλη της Bella Hadid, δεν χρειάζεται να επέμβεις με κάποια μέθοδο, αλλά να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα καλλυντικά. Φρόντισε να ενισχύεις το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε τόνο ελαφρώς πιο σκούρο από το φυσικό τους χρώμα κι έπειτα φόρεσε ένα κραγιόν με κρεμώδη υφή σε nude απόχρωση και συμπλήρωσε το μακιγιάζ τους με ένα διάφανο gloss, που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως έχουν περισσότερο όγκο.

#7 Για το μακιγιάζ των ματιών ο makeup artist Patrick Ta επιλέγει ιριδίζουσες σκιές σε ροζ ή γήινες αποχρώσεις, που χαρίζουν ένα φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below