Το έτος που όλοι περιμέναμε να περάσει και για να χαθεί για πάντα στο παρελθόν, επιτέλους μόλις έφυγε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Google δημοσίευσε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που κάναμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα –σχεδόν εφιαλτικών- μηνών.

Όσον αφορά στην ομορφιά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το 2020 δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Τα κομμωτήρια και τα nail studio ήταν κλειστά τους περισσότερους μήνες και εμείς ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας με βασική παρέα το internet. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικές περίεργες αναζητήσεις και πολλά diy, με το πιο σύνηθες θύμα να είναι τα μαλλιά μας.

Ποιες ήταν όμως οι  πιο δημοφιλείς αναζητήσεις γύρω από την ομορφιά;

Πώς να κόψω μόνη τα μαλλιά μου

Το ψάξαμε εμείς, το έψαξες εσύ, το έψαξε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος και δεν μας ξαφνιάζει καθόλου.

Πώς να βάψω μόνη τα μαλλιά μου στο σπίτι

Επίσης λογικό, ειδικά αν θυμηθούμε πως οι βαφές μαλλιών είχαν σχεδόν εξαφανιστεί από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Πώς να κάνω styling στις curtain bangs

Μαντεύουμε πως αναφέρονταν συγκεκριμένα στις αφέλειες που έκοψαν μόνες τους κατά τη διάρκεια του lockdown. Συνέβη σε όλους μας!

Πώς γίνεται το fading στα μαλλιά

Είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται στα αντρικά κουρέματα για «σβήνουν» ομαλά. Αν κατάφερες να το κάνεις στα μαλλιά του φίλου σου, σε χειροκροτούμε.

Πώς γίνεται ένα γυναικείο κούρεμα

Ελπίζουμε να μην το δοκίμασες όντως και να αρκέστηκες απλά σε ένα τριμάρισμα ή έστω σε αφέλειες.

Πώς γίνεται το αντρικό κούρεμα

Δεν μας εκπλήσσει. Σίγουρα κούρεψες κι εσύ τον σύντροφο, φίλο, αδερφό, μπαμπά σου στην καραντίνα.

Πώς να κάνω hair plopping

Λογική απορία και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την απάντηση. Πρόκειται για μία απλή τεχνική που γίνεται με μία πετσέτα και χαρίζει τέλειο σχήμα στις μπούκλες. Αν αγαπάς τα σγουρά μαλλιά δοκίμασέ το!

Πώς να κάνω dermaplane

Πρόκειται για την τεχνική με το ξυραφάκι, το οποίο κάνει ταυτόχρονα απολέπιση και αποτρίχωση στο πρόσωπό σου. Η αλήθεια είναι πως δείχνει ελαφρώς τρομαχτικό, αλλά οι γυναίκες που ορκίζονται σε αυτό είναι πολλές.

Πώς πλένω τα χέρια μου σωστά

Οποιαδήποτε άλλη χρονιά, αυτή η ερώτηση θα μας φαινόταν αστεία. Το 2020 σίγουρα μας έκοψε το γέλιο πάντως. Better safe than sorry, σωστά;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below