Είναι μερικά προϊόντα, που προκαλούν τέτοιο buzz στον κόσμο της ομορφιάς, που είναι πρακτικά αδύνατο να μην μάς κινήσουν την περιέργεια. Ένα από αυτά είναι και η best seller μάσκαρα της Too Faced, Better Than Sex.

Το προκλητικό όνομα τραβά εύκολα την προσοχή, ενώ το μεγάλο χνουδωτό βουρτσάκι και το έντονο μαύρο χρώμα υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν απογοητεύει. Για την ακρίβεια η σύσταση και το βουρτσάκι της είναι τόσο καλά, που μία μάσκαρα Better Than Sex πωλείται κάθε 7,5” κάπου στον κόσμο!

Πώς προέκυψε όμως αυτό το ομολογουμένως ενδιαφέρον όνομα; «Δουλέψαμε τη συγκεκριμένη μάσκαρα για 3 χρόνια -το βουρτσάκι, τη φόρμουλα, όλα- και όταν πετύχαμε το τέλειο αποτέλεσμα στο εργαστήριο και η ομάδα μας τη δοκίμασε, ο Jerrod (o ιδρυτής της εταιρίας και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος) κοίταξε τις βλεφαρίδες τους και φώναξε σαν παιδί το πρωί των Χριστουγέννων. ‘Θεέ μου, είναι καλύτερη και από το σεξ!’ και η iconic μάσκαρά μας γεννήθηκε», είπε σε συνέντευξή της η Elyse Reneau, pro artist της Too Faced.

Εμπνευσμένο από τις γυναικείες καμπύλες, το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας διαθέτει ίνες νέας γενιάς που απογειώνουν την απόδοση του χρώματος και χαρίζουν εντυπωσιακές, διαχωρισμένες και πλούσιες βλεφαρίδες με μία μόλις στρώση. Στα plus το κολλαγόνο που περιέχει η φόρμουλα, που περιποιείται τις βλεφαρίδες ώστε να παραμένουν μακριές και υγιείς.

Το αγαπημένο beauty brand μόλις λάνσαρε μια νέα μάσκαρα, που υπόσχεται ακόμη πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Μάθε τα πάντα για τη Damn Girl, από την Σουζάνα Κεγγίτση, που επισκέφθηκε τα HQ της Too Faced στο Los Angeles πατώντας ΕΔΩ.