Στην προσπάθειά μας να κάνουμε το χρόνο σύμμαχό μας και να διατηρήσουμε την όψη της επιδερμίδας μας νεανική και λαμπερή, οι γυναίκες παρατηρούμε τις περισσότερες φορές ότι η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου δεν είναι αρκετή. Οπως ωριμάζουμε εμείς σαν άνθρωποι, έτσι ακριβώς ωριμάζει μέσα από το πέρασμα των χρόνων και η επιδερμίδα μας. Αλλάζουν οι ανάγκες της, όπως και οι δικές μας. Μειώνονται οι δυνάμεις και οι ασπίδες προστασίας της, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις δικές μας. Γιατί η επιδερμίδα μας είναι εμείς.

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες που καθορίζουν την αψεγάδιαστη υφή, την ανθεκτικότητα και τη σφριγηλή όψη της είναι το κολλαγόνο, μια σπουδαία πρωτεΐνη η οποία σχετίζεται με τη δομή του δέρματος και ισοδυναμεί με το 80%-90% του ξηρού βάρους του. Το ήξερες όμως ότι η παραγωγή του επιβραδύνεται καθώς τα χρόνια περνούν και η ποσότητά του παύει να είναι επαρκής; Οι αρνητικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης γίνονται ορατές στο πρόσωπό σου, μέσα από σημάδια που μαρτυρούν την ηλικία σου, όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση, οι λεπτές γραμμές και η θαμπή όψη.

Τι είναι αυτό όμως που επηρεάζει τη μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου; Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το κολλαγόνο μειώνεται ακόμα περισσότερο από το 1% ετησίως από την ηλικία των 25 ετών και μετά (που είναι το ελάχιστο ποσοστό) επειδή επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, για παράδειγμα, τη φωτογήρανση ή την ρύπανση, αλλά και από δικές σου συνήθειες, όπως το κάπνισμα και η διατροφή που ακολουθείς.

Οι επιπτώσεις από τη δραματική μείωση του κολλαγόνου φαντάζουν τρομακτικές, ωστόσο με απλά βήματα περιποίησης και σε μόλις 7 ημέρες, μπορείς να διορθώσεις τα σημάδια στην επιδερμίδα σου και να αποκαταστήσεις την απώλεια κολλαγόνου έως και 7 ετών.

Βρήκαμε λοιπόν το “κλειδί” που οδηγεί στη μεταμόρφωση του προσώπου. Δοκιμάσαμε το μυστικό των experts και θα σε ενθουσιάσει! Πρόκειται για την νέα επαναστατική τεχνολογία Protinol™, που φέρνει το κολλαγόνο Ι και ΙΙΙ πιο κοντά στη βέλτιστη αναλογία, σε αυτή, δηλαδή, που συναντάμε στην επιδερμίδα των βρεφών, προσφέροντας αψεγάδιαστη υφή και σφριγηλή όψη. Η Protinol™ περιέχεται στη μέγιστη συγκέντρωση στις νέες Αμπούλες Επαναφοράς Anew Skin Reset Plumping Shots της Avon που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα της περιποίησης της επιδερμίδας.

Ακολουθήσαμε την αγωγή της Avon για επτά ημέρες, εφαρμόζοντας καθημερινά τις Αμπούλες και είδαμε πραγματικά την επιδερμίδα μας να μεταμορφώνεται.

Στα plus της νέας επταήμερης αγωγή της Avon, ANEW Skin Reset Plumping Shots, την οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το γεγονός ότι είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία αλλά και για όλους τους τύπους δέρματος, μιας και η σύνθεση των Shots είναι vegan και πλούσια σε φυσικά συστατικά.

Οι αμπούλες ANEW Skin Reset Plumping Shots είναι διαθέσιμες online στο avoncosmetics.gr  μέσω των μελών της Avon.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below