Τα τελευταία χρόνια η λαμπερή επιδερμίδα έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας των beauty trends και έτσι όλες βαλθήκαμε να αναζητούμε το ιδανικό highlighter, εκείνο που θα μάς κάνει να ακτινοβολούμε από μίλια μακριά. Απ’ ό,τι φαίνεται οι Αμερικανίδες το βρήκαν και το έκαναν το απόλυτο best-selling highlighter στη χώρα, σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η The NPD Group. Αν με ρωτάτε, πολύ καλά έκαναν!

Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία! Ο λόγος για το Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter της Becca, το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora. Το συγκεκριμένο θεωρείται must και από πολλές celebrities, όπως η Chrissy Teigen και η Kourtney Kardashian, οι οποίες ορκίζονται για το λαμπερό αποτέλεσμα που χαρίζει στην επιδερμίδα. Για την ακρίβεια, η πρώτη το χαρακτήρισε ως το «καλύτερο highlighter στον πλανήτη».

Αποτελεί επίσης και ένα από τα αγαπημένα προϊόντα λάμψης και κορυφαίων makeup artists, όπως ο Allan Avendaño, το πελατολόγιο του οποίο περιλαμβάνει ονόματα όπως της Zendaya και της Lucy Liu.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν το δοκίμασα, ενθουσιάστηκα από την εκτυφλωτική λάμψη που χαρίζει. Αντίθετα με τις “παραδοσιακές” πούδρες, συνδυάζει pigments και υγρά στοιχεία, δημιουργώντας μια κρεμώδη υφή που απλώνεται άψογα στο πρόσωπο. Συνήθως το απλώνω (αγαπημένη μου απόχρωση είναι η Champagne Pop) στα ψηλά σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το χρησιμοποιώ για να δώσω λάμψη στην εσωτερική κόγχη ή στα κόκαλα του στέρνου.