Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις τραγουδίστριες της χώρας μας που μας εμπνέουν όχι μόνο με τους στίχους και τη μουσική των κομματιών της, αλλά και μέσα από το στιλ τους.

Αυτό το διάστημα, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ταξιδιωτική της εκπομπή, αλλά φροντίζει μέσα από τις αναρτήσεις της στο λογαριασμό της στο Instagram, να μοιράζεται με τους followers της μερικές από τις στιγμές που περνάει στα backstage των γυρισμάτων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει τόσο εντυπωσιακή, που δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το beauty look της και συγκεκριμένα, το χτένισμα με το οποίο ποζάρει.

Την επιμέλεια του hairstyle της ανέλαβε ο hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος δημιούργησε ένα σικ wet hair look, που έχει ταυτόχρονα αυστηρό αλλά και θηλυκό χαρακτήρα.

View this post on Instagram

Στα κλεφτά…

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ο hairstylist  προτίμησε τη χωρίστρα στο πλάι και έδωσε στα μαλλιά της Δέσποινας λίγο όγκο, μια λεπτομέρεια που θυμίζει την εποχή των 90’s.

Το wet hair look, δηλαδή το εφέ των βρεγμένων και γυαλιστερών μαλλιών,  αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τις περιστάσεις και μπορεί να «φορεθεί» από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ. Δημιουργείται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δεν σημαίνει πως αυτά πρέπει να είναι απαραίτητα ίσια. Το συγκεκριμένο look αναδεικνύει το πρόσωπο και το μακιγιάζ, ενώ σώζει τα μαλλιά της 2ης ημέρας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below