Αν χρειάζεσαι ένα beauty account στο Instagram το οποίο είναι αφιερωμένο στον καλλωπισμό των νυχιών και παρέχει αμέτρητες κομψές ιδέες για κάθε σεζόν, τότε πρέπει να κάνεις follow, δηλαδή να ακολουθήσεις, την Betina Goldstein.

Η διάσημη nail artist της Αμερικής, η οποία λίγο καιρό πριν δημιούργησε, αποκλειστικά για τις θαυμάστριές της στην Ελλάδα, ένα το πιο ωραίο evil eye μανικιούρ με φύλλα χρυσού, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο feed της με το απόλυτο φθινοπωρινό nail design.

Συνδυάζοντας το λευκό, το μπορντό και το σκούρο πράσινο, η Betina Goldstein δημιούργησε ένα plaid manicure, ένα μανικιούρ με καρό σχέδιο.

Το χαρακτηριστικό αυτής της πρότασης είναι αρχικά οι γήινες αποχρώσεις που το κάνουν να έχει ένα απλό ύφος, αλλά και το γεγονός ότι τα τετράγωνα που σχηματίζουν οι κάθετες και οριζόντιες γραμμές είναι τόσο μικρά, που θυμίζουν σφιχτή πλέξη.

Όπως μπορείς να δεις, η nail artist προτίμησε να σχεδιάσει το καρό σε δύο μόνο από τα νύχια του χεριού της και να δώσει μια ισορροπία στο nail look, βάφοντας τα υπόλοιπα με το σκούρο πράσινο χρώμα.

Δεν είναι καταπληκτικό;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below